Šta je novo?

Da ne poverujesh :)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Vratim se sa odsustva ocekujuci gomilu postova o Red Factionu 2 i Postal-u, kad ono nista? Kakve su igre? Utisci o prici, atmosferi, grafici? Gde je Mazi koji se prima na FPS-ove i Nedjo koji prica o naslovima koji su na najlepsi nacin stavili tacku na eru igara sa neprogramabilnim engine-ima :) :) ? Dajte neke informacije, da se to proba na ovim FX5800 kartama :)

byMaX je napisao(la):
Vratim se sa odsustva ocekujuci gomilu postova o Red Factionu 2 i Postal-u, kad ono nista? Kakve su igre? Utisci o prici, atmosferi, grafici? Gde je Mazi koji se prima na FPS-ove i Nedjo koji prica o naslovima koji su na najlepsi nacin stavili tacku na eru igara sa neprogramabilnim engine-ima :) :) ? Dajte neke informacije, da se to proba na ovim FX5800 kartama :)

Potpuno se slazem, javite nesto ljudi !! Ja sam molio i za neku razmenu/narezivanje, ali nista...ili su igre smor pa su ih zabatalili ili su izgleda bas dobre pa se ne javljaju :D

Inace Postal manje-vishe, ali Red Faction 2 cekam ko nazebao

BTW nije valjda da su stigle FX5800 ??? Max, pazi se u ovim proletnjim kishnim nocima...ako te neko napadne zbog hardvera, znaj da sam ja 8):D

Ni RF2 ni P2, vec Devastation :) E, davno nisam video ovako fino uradjeni FPS. Ko voli FPS, obavezno nek' igra Devastation. P2 jos nisam stigao da zavrtim, a RF2 ima veliku manu sto ne mozes da snimas i ucitavas igru kad ti padne na pamet.

RF2 je vrlo dobar... grafika je lepa.. atmosfera je odlicna.. oruzija su dobro uradjena.. prica je mozda malo losija nego u prvom ali to nije bitno.. zamerka u vezi snimanja pozicije stoji.. ali mozda je ovako i bolje..
U svakom slucaju obavezno probati..

Postal2 je "ludacka" igra i jedino zato je interesantna.. ima dobrih fora , stalno prisustvo crnog humora i ironije... ima dobar "ritam" i drugacija je...
jedino smara dugo ucitavanje izmedju onih prelaza u gradu... ali vredi..

Ahahha, kod mene su obe igre, i to mazijeve kopije :)
on ih nije ni video, a ja startovao jednom postal 2, malo se ispishao po gradu i ispucao po prolaznicima i uninstalirao igru ;)
Ako se ono tebi (MaXu) svidi, onda ne znam....ja kome grafika nije bitna, zgrozio sam se koliko je sve zastarelo i jadno...prazna atmosfera, ono interesantno prvih 5 minuta a onda smori, a ni ne znam shta je cilj :)
RF2 nisam ni instalirao, jer je prvi deo bio bleda kopija nekog FPSa :) tako da me mrzi :)

e mazi, kad cesh da dodjesh po diskove ? :)

Pa recimo kad se setis u povratku sa posla da mi ih doneses? :D

Inace Postal2 je smoooooorcina nikad jaca, ali je cuvam na disku samo kad se iznerviram i iskoristim je da se izivim nad debilima :D.

Aj donesi taj redFratciton2 da pomucim ovog radeta malo :)

Ok, oticicu ja kad mi bude bolje da uzmem taj Devastation, Postal i RF2 (mozda i Rainbow Six 3), pa da se nesto igra :)

a gde nabavljate najnovije igre?

mene mrzi da se cimam od kad je prostor ispred skc-a 'chist'

Devastation...

...ja samo da pohvalim igru, bas je fino uradjena. Gragika, atmosfera...super, muzika...nesto losije, ali do sada koliko sam igrao sasvim ok... :D

G!!! je napisao(la):
a gde nabavljate najnovije igre?

mene mrzi da se cimam od kad je prostor ispred skc-a 'chist'

Nisam nabavljao nista u zadnjih mesec dana, ali stari dobri EXIT verovatno jos uvek radi ;) .

Pozdrav,
Ratko

MAD_MUzzY je napisao(la):
...

RedFraction nikako nemoj da uzimas... nema nista od dobrih aspekata prvog dela, osim razbijanja zidova... strasno. A postal2 cu ti ja doneti.

Ajd i to da vidim... Nisi me posetio uopste, a imas prilike da vidis ljubljeni nV30 na delu... Samo bez RF2 i Postala2 nemoj da dolazis, ipak bih voleo da odigram i neki FPS (dosta mi je TPS-a posle Splintera). Devastation i rainbow six 3 su bonus! Ako moze, odlicno!

Nazad
Vrh Dno