Šta je novo?

Da ne mesamo babe i zabe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
I da sprecimo svadje, razmirice i prepucavanja...

Svakom svoje...

E skidam vam kapu za ovo. Jedino je ovo nedostajalo benchu da postane zvanicno najbolji it forum. Sve cestitke na ovom potezu, siguran sam da ce se i ovde ukrstati appleove jabuke i majkrosoftove zastave, ali je sve je to u zaru dobre rasprave.

Problem je shto ce redovni hateri da nastave da dolaze ovde :d

heh... :)

prvo stvarno nisam skapirao sta se desava... :)

ali mogu da se kladim da ce PrC ekipa i dalje uletati ovde...

u svakom slucaju hvala! (posle x godina i x postova... ajde, zaboravicemo kakvih :))

mada steta sto je Apple Mac jos jedan x86... :D!

Trudicemo se da vas odbranimo od nicim izazvanih nasrtaja :)

btw, jel ste primetili da je apple jedini brend koji ima ne samo svoju sobu, nego svoj podrofum?

I ja imam osceaj da ce Apple ekipa i dalje da posecuje druge forume ? ... Izazivate vise nego sto treba....

:party::banana:

Hvala puno za poseban podforum, ali opet postoje teme koje nisu ni o hardveru ni o softveru, kao ona diskusija "sve što ste hteli da znate o Apple-u". Ajde da kažem da je recimo bolje da takve teme idu u hardver.

Eh, da, ima i tema koju sam ja napravio "Dzajniranje mehaničkih sklopova..." koja je u hardveru, a u pitanju je softver. Ali ipak zaduženi moderator(i) će srediti to sigurno.

Sto se kaze "ko od mača živi, od mača će i da zagine"... kad nešto iz hejta zaživi, drugo nemože ni da očekuje :p

Pozdravljam odluku! I bilo je vreme! :)

E, primetio sam jednu nelogičnost.

Soba za softver ne bi trebalo da se zove "Apple softver", nego "Macintosh softver" ili "Mac softver", pošto uključuje sav Mac softver, a ne samo Apple-ov.

E, primetio sam jednu nelogičnost.

Soba za softver ne bi trebalo da se zove "Apple softver", nego "Macintosh softver" ili "Mac softver", pošto uključuje sav Mac softver, a ne samo Apple-ov.

U pravu si, pozdravljam predlog, promenicemo

a gde idu postovi za iOS software?

...sala mala :)

I ja imam osceaj da ce Apple ekipa i dalje da posecuje druge forume ? ... Izazivate vise nego sto treba....

Posto si moderator malo vise obrati paznju ko provocira i ko juri koje teme ... Da malo aktivnije radite svoj posao morbius, TheStig i ekipa bi manje pisali po forumu kako svako ko ima apple hw ima kompleks male alatke i da treba da odrzi paradu ponosa.

Poz.!

The Stig se javi kad kovac ili driver napišu uvredljiv post iz čista mira, a niko ga ne briše. Pošto driveru ovde očigledno niko ne želi da briše postove, a 90% njih su provociranje ili vrijeđanje sa obaveznim :d na kraju.

Tako da, ostavite se vi malo mene.

Imaš fino
report.gif
, pa prijavi post, nemoraš pisati romane po forumu.

The Stig se javi kad kovac ili driver napišu uvredljiv post iz čista mira, a niko ga ne briše. Pošto driveru ovde očigledno niko ne želi da briše postove, a 90% njih su provociranje ili vrijeđanje sa obaveznim :d na kraju.

Tako da, ostavite se vi malo mene.

Imaš fino
report.gif
, pa prijavi post, nemoraš pisati romane po forumu.

Obrati paznju na koje postove ja tako odgovaram. Ti si u ovom delu foruma redovno a ne interesuje te apple? Jel ja visim u bilo kom pc forumu i stalno govorim kako pojma nemate i kako ste gejevi ?

Ako te ovo ne interesuje, nemoj jednostavno da dolazis ovde.

bice ovo fajt ko nekada.. PC vs. Amiga i Atari vs. Amiga :D
zivele razlike!!! :) :) :) :) :)

Poslednja izmena:
Čemu bespotrebna svađa ?

Ma svako na svoju "među" i gotova priča :)

To je kao da si rekao da ćes braniti hrišćane od ateista ;)

E dabome... :p

A ova svadja izmedju Stiga i ekipe zagrizenih jabukara, taman me podseti na onu scenu u Radovanu kad pita čiča Jelenčeta što ne ode konačno lepo kući... A Jelenče mu odgovara: Neću čiča, ovde je interesantno u pm! :d

To je kao da si rekao da ćes braniti hrišćane od ateista ;)

ajde G@W, ne preskaci među :D

++ ovom delu foruma mogu da pristupe samo oni* koji su platili svoje racunare vise od 1K e. ++ :p

*budale :D :p

...

++ ovom delu foruma mogu da pristupe samo oni* koji su platili svoje racunare vise od 1K e. ++ :p

Pa neki entuzijasta moze da sastavi PC koji ce da kosta vise od bilo kog Mac-a :).

@Mad muzzy ako si ti misljenja da svaki komentar koji te vredja u bilo kom smislu treba biti obrisan onda treba da podhitno promenis stav, istrpi uvredu i tom ko te uvredio uzvrati istom merom ili ga ignorisi ili mu uzvrati uctivo. Mozda ce se ovde Stig ali ja ovo samo generalno kazem, znaci nista u vezi njega.

Dalje kazete da redovno hater-i ovde prvi dolaze, a niko se od dezurnih PC fanova nije javio a kovacm je vec pomenuo rec PrC koju mogu mnogi da shvate kao provokaciju ?

@stig ima mnogo "zasticenih" usera (licno mislim da u ovom delu foruma ti zasticeni useri normalni ljudi), a ako ti neko kojim slucajem stane na zulj, on tebi sme sve da kaze, dok ti njemu ne smes nista da kazes, a cak i ako mu nesto kazes i pokopas ga debelo post ce ti biti izbrisan, bas zbog ovog razloga ovaj forum je daleko od idealnog :). Btw. ovaj moj post ce biti verovatno editovan ili izbrisan od strane nekog moderatora.

Pozdrav!

Poslednja izmena:

Ma nisam mogao da pronađem podforum, zato me nije bilo neko vreme međ' zilotima :D:p

Tom analogijom sam hteo reći da mislim da sa ove strane ne postoji organizovan pokret kao što neki naslućuju. Every man for himself ;)

Obrati paznju na koje postove ja tako odgovaram. Ti si u ovom delu foruma redovno a ne interesuje te apple? Jel ja visim u bilo kom pc forumu i stalno govorim kako pojma nemate i kako ste gejevi ?

Ako te ovo ne interesuje, nemoj jednostavno da dolazis ovde.

Kao što si se javio u xbox-ovoj natalovoj temi da bi samo rekao da jedino Sony zna da napravi pravu stvar :d

Dalje kazete da redovno hater-i ovde prvi dolaze, a niko se od dezurnih PC fanova nije javio a kovacm je vec pomenuo rec PrC koju mogu mnogi da shvate kao provokaciju ?

vec sam rekao da sam preterao. izvinjavam se i stigu na mojoj reakciji ali me bas ubise ove prozivke "Apple fan" u jednom trenutku.

za PrC izraz sam vec objasnio. mada razumem da ga vecina ne kapira, mnogo je star, a razumem i da mislis da je Microsoft spasao Apple od propasti 1997. sa 170 miliona dolara :) nema ljutis, ipak je sve to davna proslost u ITu (isto kao sto je Stig mislio da "For the masses, not for the classes." ima neke veze sa Appleom ;)) :wave:

Poslednja izmena:
Pa sad, neki kažu i da je Apple izvadio ATI iz bule ugovorima za grafičke čipove početkom ovog veka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno