Šta je novo?

Da li vas neko spijunira?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sto Dorry prica ima smisla,ali izgleda da ce mu verovati samo neko kome se desilo nesto slicno...
Scena je sledeca: Dan posle ubistva pokojnog Premijera,moj brat je pricao sa drugom oko toga,u fazonu kao mislio je da ce nesto desiti i tako ta prica,kad odjednom pojavljuje se treci glas i 'ladno mu kaze:Ko si ti?Kakva je to prica,sta si to znao da ce desiti...Na trenutak sam pomislio,**** te,ovo vishe nije *******cija...
Verovali ne verovali ali se to desilo...a rec koja je bila okidac je Djindjic...

Poslednja izmena:
ma sigurno
ovi iz bia ili kako se vec zove imaju 1 000 000 zaposlenih koji samo prisluskuju tudje razgovore
znam i ja za to :banana:

neko prima platu da radi to o cemu se ovde prica
a takodje neko prima platu i za to da se misli da ovaj prvi ne postoji
treci prima platu da ako neko pomisli (ipak) da ovaj prvi postoji
da taj koji to pomisli ispadne glup u drustvu

od shpijuniranja znam samo za one forice sa mobilnim telefonima - kada se pojavi otvoren katanac na ekranu nokie :)

Ja sam siguran da sam spijuniran, pracen, i posmatran. Cesto, ujutro imam osecaj da sam nocu negde odveden, a ne mogu da se setim gde. Preko dana cesto me zovu i prekidaju vezu... E-mail saobracaj mi je u potpunosti sifrovan, ali ne znam koliko to pomaze... Takodje, stalno mi je u glavi jedan hit iz osamdesetih: "I got this feeeeeliiing, somebody's watchiiiiing meeeeeee"...

;)

okmijun je napisao(la):
neko prima platu da radi to o cemu se ovde prica
a takodje neko prima platu i za to da se misli da ovaj prvi ne postoji
treci prima platu da ako neko pomisli (ipak) da ovaj prvi postoji
da taj koji to pomisli ispadne glup u drustvu
alo bre
pa toga nije bilo ni u vrme sekuritatee

Filo je napisao(la):
alo bre
pa toga nije bilo ni u vrme sekuritatee

vidis za tebe prima platu ovaj drugi (nadam se ne i treci)
sekuritatea je malo dete za ove sad
(Sekuritatea ti je bila vise doushnicka sluzba, znaci potkazivanje, sad postoji i tehnika, onda ti je bubica bila maltene top tehnologije)

"wind of change"

;)

Hmm zanimljivo jedni misle da je ovo slobodan svet,a drugi da smo u Orvelovoj 1984oj Ne bih zalazio suvise u politicke teme(nije zdravo u svakom smislu)ali ne zaboravite kakve je sve metode koristila i koliko je bila opasna i ta sekuritatea i ova lokalna.... :-devil-:
U svakom slucaju da li mislite da se jedna grupacija koja se iskljucivo odrzavala nasiljem moze tek tako ukloniti(nestala od silnog prosvetljenja naroda).Ne bih bio siguran.A jos manje sam siguran da ne znaju da koriste prednosti novih tehnologija.

okmijun je napisao(la):
vidis za tebe prima platu ovaj drugi (nadam se ne i treci)
sekuritatea je malo dete za ove sad
(Sekuritatea ti je bila vise doushnicka sluzba, znaci potkazivanje, sad postoji i tehnika, onda ti je bubica bila maltene top tehnologije)

"wind of change"

;)
:wall:
Mozda sam ja taj drugi ili treci za tebe?a?
Mislim da ova prica prelazi u budalastinu pa se iskljucujem u potpunosti.

J Lo je napisao(la):
Ja sam siguran da sam spijuniran, pracen, i posmatran. Cesto, ujutro imam osecaj da sam nocu negde odveden, a ne mogu da se setim gde. Preko dana cesto me zovu i prekidaju vezu... E-mail saobracaj mi je u potpunosti sifrovan, ali ne znam koliko to pomaze... Takodje, stalno mi je u glavi jedan hit iz osamdesetih: "I got this feeeeeliiing, somebody's watchiiiiing meeeeeee"...

;)

xexexe
:D :d :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno