Šta je novo?

Da li vam radi GMail?

• Začetnik teme Začetnik teme kole89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kole89

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
319
Upravo sam pokušao da se povežem na GMail, ali kaže da adresa ne postoji. Da li se to i vama dešava ili je greška do provajdera (Neobee)?

meni radi. pogledaj vreme mog posta. znaci nesto do tebe je... ili do provajdera. pinguj iz prompta i vidi dal oce da se pinguje... ako nece onda nesto ovi iz tvog provajdera drndaju

ping gmail.google.com
Ping request could not find host gmail.google.com. Please check the name and try again.

Znači do Neobee-a je 🙁

eto antireklame 🙂 ehehee ma to na dosta provajdera crkne i u fazonu po ceo dan bude tako...

Meni nije radio kad sam dobio programcic o drugara ali sam otiso i skinuo ponovo, ponovo ga instaliro i radi savrseno!!! Malo je sporiji nego sto bi mi odgovaralo ali radi pouzdano!!!

45as010Nikola je napisao(la):
Meni nije radio kad sam dobio programcic o drugara ali sam otiso i skinuo ponovo, ponovo ga instaliro i radi savrseno!!! Malo je sporiji nego sto bi mi odgovaralo ali radi pouzdano!!!
???

jel si mislio na virtuelni disk ili na tvoj mail na gmailu?

mozda je mislio na onaj gmail-ov program. koji ti stoji dole u tray-u i obavestava te kada ti stigne neki email 🙂 glupost

Evo ni meni ne radi.

Nema ga u DNS recordima.

Cak sam probao i sve ove:
199.166.28.10 (PS0.NS2.VRX.NET) - Atlanta, Ga
199.166.29.3 (nl.public.rootfix.net) - Nederlands
199.166.31.3 (NS1.QUASAR.NET) - Orlando, FL, USA
204.57.55.100 (NS1.JERKY.NET) - Boston, MA, USA
199.5.157.128 (ASLAN.OPEN-RSC.ORG) - Detroit, MI, USA

i nista isto : Name Error: The domain name does not exist.
nesto se desava 😡

edit :
Upravo je proradio.
Ali definitivno nesto nije bilo u redu

Poslednja izmena:
Takođe je i meni (ponovo) proradilo. Stvarno me nervira: čas radi, čas ne radi 😡

meni preko pop3 nije nijednim pravio frku

Kod mene GMail radi, pingovao sam ga i dobio uspesan reply.

Dorry je napisao(la):
Kod mene GMail radi, pingovao sam ga i dobio uspesan reply.

i kod mene isto

pozz.

Nazad
Vrh Dno