Šta je novo?

Da li uzeti Hansol 920df

• Začetnik teme Začetnik teme dr@xy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dr@xy

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
604
Cini mi se da se tako zove (ima Dynaflat cevku). Planiram da uzmem neku bolju 19''-u (moze i 21'' ili 22'')za dtp i video produkciju, pa me zanima da li vredi tih para, ili postoji neko isplativije resenje(mozda skuplje jer mi nije frka za vreme. Samo da dobijem dobar monitor.) Takodje sam planirao da zadrzim Belinea-u 102010 za toolbar-ove i slicno, a da kupim karticu sa 2 monitorska izlaza. Molim vas brzo mi odgovorite jer je cena 870 DM (700+Porez), a ne znam dokle ce da ih ima prodavac.

Pozdrav!!!!!FX

Za malo vise para mozes da uzmes Samsung 959NF koji je best buy monitor za kolicinu ulozenog novca. Najmanje je za klasu bolji od tog Hansola. 🙂

Ako ces ves da se bavis vidom onda pogledaj i kakve ulaze ima monitor. Ja imam 900P i dobar je monitor. Gravicka zna se Matrox DH. Sa Matroxom skoro svaki monitor je odlican.

Gde ima da se nadje Samsung? Za graficku sam planirao da uzmem mx400 sa 2 monitorska izlaza jer sam na poslu imao MAXTOR 400 (ili nesto slicno) i u 3d performansama koje su meni veoma vazne je mnoooooogo bolji MX400, ali ne znam za ovu novu matrox-ovu karticu(550 ili nesto slicno). Preporuka za Dual head sa dobrim 3d performansama?

Samsung zactupa Erc komerc iz Beograda. Matrox G550 svakako nije sampion 3D-a, nesto je brzi od G400 i G450. Ako ti treba dobar izlaz za drugi monitor i dobar 3D uzmi ATI 7500 ili 8500. 🙂

Hvala svima, uspeo sam da nadjem ERC i sad pokusavam da skinem cenovnik. Jos jednom hvala svima
:wave; :wave; :wave; :wave; :wave; :wave;

Nazad
Vrh Dno