Šta je novo?

Da li uzeti express karticu - usb stick?

Krtica

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2006
Poena
304
Imam laptop MSI EX610x-046eu i ima integrisanu wireless karticu Atheros AR5007EG. Posto na poslu imam wireless ali je ruter na 3 spratu a deli ih ko zna koliko zidova, signal je slab i cesto puca. Interesuje me da li bih pojacao domet ako bih kupio neku express karticu ili mozda usb stick, posto sam video da se krecu od 20€ pa navise?

Imam laptop MSI EX610x-046eu i ima integrisanu wireless karticu Atheros AR5007EG. Posto na poslu imam wireless ali je ruter na 3 spratu a deli ih ko zna koliko zidova, signal je slab i cesto puca. Interesuje me da li bih pojacao domet ako bih kupio neku express karticu ili mozda usb stick, posto sam video da se krecu od 20€ pa navise?

moze usb stick(u mom slucaju netgear stick iz serije range max malo skupla varijanta,iz prizemlja pici u potkrovlje kuca 2 sp+ptk bez ikakvih prekida) pre bih ti preporucio usb stick sa externom zamenjivom antenom(antena minimum dobiti 5dB,9dB,12dB),pa ako i to ne dobaci onda neka yagica,jeftinije
a najjeftinija varijanta je ako postoji mogucnost na samom ruteru da se tu zameni antena, antena veceg dometa zavrsava posao.tako da na lap topu nista ne diras a i ostali zaposleni ce imati korist.

Nazad
Vrh Dno