Šta je novo?

da li trebaju neka posebna podesavanja za agile?

pavlex

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
319
pisem sa moba! jos uvek ne znam koliko krede ce mi popiti ovo...:) nece da mi radi agile! sta treba da se podesi? ja udjem u njega,i stikliram sta treba(Icq,yahoo),i imam da biram izmedju connect ili exit.ja kliknem connect naravno,i krene da se konektuje,ali odjednom izadje iz programa! internet mi inace ok radi. ja sam 064,na win SP 2003 pomoc?! pozz

Imao sam i ja problema sa Agile-om oko konekcije (nije izletao, nego nije mogao da se konektuje), kao i sa iMov-om (drugi mesenger, ista namena), mrzelo me da trazim uzrok i resenje za njega, pa sam ih batalio. Jevtinije je i neuporedivo brze od kuce. A ako nisi kod kuce (skola, fax, posao, nesto cetvrto) - strpi se. Ovo ti je moj savet, mada postoje druga resenja za IM-ovanje sa fona.

P.S. A klasican surf preko fona ce te odrati, licno sam iskusio kad sam bio mlad (eh, zivote, lutalico) i naivan. :D

ma znam... samo problemi sa ovim naprednim telefonima... odlucio sam da cu da prodam moj mpx200 i da uzmem neki obican mob, da mu dugo traje baterija i da ima boju i dobar adresar, i to je to. inace nikako nece da radi Agile... sad sam kuci :) ali su me ovi odrali sa moba!
poz

hmm..radi li ti GPRS uopste?
meni Agile lepo radi ako ima GPRSa
ukcuas gde sta treba, kliknes na connect i to je to

mene surf preko moba nije odrao :D

sto si uopste qpovao MPx200 ako ti ne treba smartphone? neki ljudi oko mene izlude sta aj radim sa svojim MPx200 (dok se neki muce sa digtironima ja lepo u Ptab-u izracunam maltene odma')

"hmm..radi li ti GPRS uopste?"
pogledaj prve tri rechi u topicu.

Agile radi ko bog. Probajte neku drugu verziju. Nema nikakvo podešavanje sem da se unesu podaci o korisniku na svaki od klijenta koji koristite.

A trošak GPRS-a je u najmanju ruku smešan. Sat vremena invenzivnog chat-a će da vas košta 5-6 dinara. Ja sam opušteno po čitav dan bio nakačen na ICQ i MSN i to me nije koštalo niti 15 dinara, a bilo je tu podosta razgovora. :)

Nazad
Vrh Dno