Šta je novo?

Da li ste zavisnik Interneta?

mislim ja sam mozda pretereao 10 sati na netu, ne nemoj te misliti da se vadim,
ukupno dnevno na racunaru provedem 10 sati ali na netu sigurno 5-6 sati.
na kompu nisam samo kada sam sa devojcicom, hvala Bogu zajedno smo 2 god. i 4 meseca, i kad odem za Sabac

da ovoliko provodim uceci fax bih verovatno,cuj verovatno, ma sigurno zavrsio
i to nekim prosekom iznad 9 a ne kao sad prosek oko 8 plus okinio sam 2 godinu,
ali dogurao sa do poslednje :D

ehhehe... evo ja nemam tu srecu tj. mogutjnost da uzmem kablosvki ili pak aDSL, ali kada bih imao, i cim bude mi omogutjeno...prihdruzujem se klubu..

Ovako, za sada, 3-5h dial up konekcije, ja mislim da je xtra! S' obzirom da poloodeh vise sa konekcijom, nadam se da cu izdrzati :)

Ja sam na poslu pet sati ispred računara, od toga jedno sat do dva na Internetu, a kada dođem kući, odrapim još jedno dva-tri sata...
Mislim da još nisam postao zavisnik - čim mi je pecanje još uvek draže od sedenja ispred kompa...

non-stop na poslu wireless!!! radim od 08 pa dokle ja ocu :D
moram i zbog posla online sa tri banke za kreditiranje racunara + lizing racunara online + 1% veci rabat kod DESK-a ako narucujem preko net-a !! :)
sta ces, verme se meri od postanka sveta do pojave interneta, a onda je stalo :)

ne. mogu bez neta [bez tacke]

i ja sam se *****ao kada sam za moju amigu kupio modem od 2400 bouda za 30 maraka :(

Apsolutni zavisnik. Kad sam prvi put cuo za tu foru zavisti zvucalo mi je bash smeshno. Na netu sam bar 7-8 sati dnevno, nocno, ma stalno. S'tim sto to deluje ono kao "ma nisam ja od tih pajsera", a onda ti strujni udar sprzi maticnu plocu i pola komponenti, pa ostanes bez kompa na neko duze vreme (jer para naravno nema odmah za popravku ili kupovinu) i onda uhvatish sebe kako grizesh prste i jedesh sopstveno stopalo pitajuci se kako ti igra tim u online menadzeru, kako ti napreduju skilovi u Eve-u ili kakva rasprava ide na jednom od 147 foruma koje posecujesh. :bottle:

Online junkie. :type:

Jel ima negde klinika za lecenje? Ja sam se vec zabrinuo za sebe. Kada su zavisnost internetom registrovali pre par godina, mislio sam da je ******izam, ali od kad sam na ADSL-u pocinjem da kriziram. Hvatam sebe u situacijama, da kada sam pregledao sve sto sam mogao, pocinjem da se nerviram jer ne znam koju sledecu stranicu da otvaram. Devojka mi je zabranila da u njenom prisustvu palim komp :D jer sam je par puta ostavio po 2-3 sata da bleji u TV pored mene :D Jedino me trenutno vadi sto nisam na flatu, jer mislim da bi onda stvarno prso :) Dajte ljudi neke lekove, pod hitno!

Verovatno cu da postanem kada uvedem ADSL, a za sada dok se kacim surovom brzinom od 16.8Kbps zahvaljujuci Telekomu i njihovom Pcm uredjaju :smash: tesko da mogu da postanem zavisnik ;)

Ja se odvikavam, al mi slabo ide sto se vidi po prilozenom :smoke:

a i ko moze da odoli besplatnom netu na dosadnom radnom mestu, pa jos u izolovanoj kancelariji...
Gledam to sa vedrije strane, barem se vise ne konektujem od kuce.

Zavisnik sam postao od prvog dana kako uvedosmo wireless u firmi, min. 4 sahata/dan i da stvar bude jos gora navukao sam jos dosta ljudi koji takodje vise na netu totalno bezveze samo zato sto nemaju pametnija posla, na radnom mestu !! (oh, ironijo zivota), SAMO U SRBIJI.
Zamislite kakva je pomama bila kada najavise laznjacku uredbu o uvozu polovnih automobila...mislim da smo sami odavde zagusili autoscout i mobile.de :d

totalni zavisnik. sto rece neko kad mi ne radi net gasim komp. :type:

XXL je napisao(la):
Ja se odvikavam, al mi slabo ide sto se vidi po prilozenom :smoke:

a i ko moze da odoli besplatnom netu na dosadnom radnom mestu, pa jos u izolovanoj kancelariji...
Gledam to sa vedrije strane, barem se vise ne konektujem od kuce.

Zavisnik sam postao od prvog dana kako uvedosmo wireless u firmi, min. 4 sahata/dan i da stvar bude jos gora navukao sam jos dosta ljudi koji takodje vise na netu totalno bezveze samo zato sto nemaju pametnija posla, na radnom mestu !! (oh, ironijo zivota), SAMO U SRBIJI.
Zamislite kakva je pomama bila kada najavise laznjacku uredbu o uvozu polovnih automobila...mislim da smo sami odavde zagusili autoscout i mobile.de :d

pa mogli biste da radite nesto pametnije
recimo jedan dobar CS
:-devil-:

e pusti Srbi samo bi da se zezaju, k'o deca :p
niki nej da radi ;)

Pozdrav svima!
I ja sam potpuni zavisnik, na netu sam uvek kada ne spavam, mislim da ce mi uskoro izrasti prikljucak za kabl na potiljku, ko u matriksu :)

Pa zar nismo svi mi, koji se cetamo po forumima zavisnici? Forumi- to je zadnji stepen zavisnosti na lestvici....prvo se krece sa letimicnim pregledanjem nekih sajtova...zatim manijakalno trazenje downloada softvera ( i cracka ;) , muzike, filmova i sl, da bi se zatim preslo na ovaj, najnizi stupanj- kada pocnes da se ulogujes po raznim forumima i jedva cekas da vidis sta je novo napisano- ko je sta odgovorio na tvoje postove :smash:

Ja smatram da sam zavisnik od interneta je provedem na netu oko 5-10 sati dnevno ako to nije zavisnost ja onda neznam sta je.

[ironija]Ne nisam, a to sto tipkam u dva sata posle nove godine nema nikakve veze.[/ironija]

pa ono tu i tamo, maximum mi je 7-8 sati na netu dnevno nema sanse vise

Ja ne mogu da zamislim život bez interneta :)
Kad mi ne radi net, počne, za 0.1ms nakon što to saznam, da me boli glava :d

Pa online sam non stop ali samo zbog dl
stavim 10 min da se skidaju stvari i onda putim film ili muziku
ne surfejem po 5-6 sati

Ubi me net :) samo bi skidao neshto (svako veche od 00-01 h pa do 07-08h neshto je na dl),a surfujem u proseku oko 1h ne vishe

Kostolomac.TK je napisao(la):
Sad kad ne bi vise imao 24h net ja bi poludeo ... ozbiljno kazem!

:D Ja ne mogu da zamislim kako cu ja da se ponasam kad mi stigne vise taj ADSL! (ne da mi se da idem na bezicni, a ugovor za ADSL sam potpisao 5.2.2005.)

Dakle, ultra-mega-giga zavistan. Cak, u kucu stize jos jedan racunar, izmedju ostalog zbog, da se tako izrazim, duplog interneta. Da ne moram da se svadjam sa burazerom! :cigar:

na poslu imam 768kbps 4-8 sati...
kuci imam 256 24/7 i trecu masinu kao server.
prva stvar kako udjem u sobu je da pitam burazera jel' radi net.
znaci, jos 4 do 6 sati, vikend-danima 8 do 14 sati

poz.

E ljudi, pa ovo je preslo u epidemiju :D Vise od 50 ljudi se izjasnilo da je zavisno internetom. Iskreno ja to smatram problemom, i ozbiljno razmisljam kako da smanjim dozu. I mislim da bi mi jedino pomoglo izgnanstvo na pusto ostrvo :banana: Drugim recima, nema nam pomoci!

Poslednja izmena:
Tek ovaj ADSL je ubica... :)

Nisam se smirio dok nisam nakrcao 30+Gb u eMule i DC++... :d
Transfer pri surfovanju mi je gori nego sto mi je bio na dialup-u, al' vazno da se skida :D. BTW, nemam pojma sta cu da skidam za 3-4 meseca, kad poskidam sve od lossless-a sto me zanima... :d

@delija
Za dva meseca koriscenja ADSL-a svukao sam nekih 70GB sa torenata
i jos 20gb raznih demoa i gluposti.Sada vec nemam sta da skidam sem
raznih glupavih serija.Sta da ti kazem pripremi se :)

Nazad
Vrh Dno