Šta je novo?

Da li ste zadovoljni Karmic Koalom?

Pa, lepo su je okrechili, shtrafte, valjci i tako to, jelte. :) ;)

Sam si rekao da je josh rano, meni pogotovo jer sam je tek sinoc skinuo tj. nachinio upgrade.
Oseti se na prvi pogled brzina pri pokretanju i gashenju, kao i tokom rada.

Poshto sam bio zadovoljan i prethodnom verzijom ubedjen sam da sada moze biti samo bolje, tako da je za svaku preporuku.

Poslednja izmena:
Imao sam problema prilikom updejta sa 9.04 na 9.10... Na pola je odustao zbog neke greske sa openoffice. Tek kada sam sklonio openoffice update je prosao i sada imam 9.10.
Medjutim.. zvuk je nestao.. U pitanju je laptop HP 8710w koji ima soundmax zvucnu kartu.

Ja sam uspesno uradio update sa 9.04 na 9.10 ali nisam bio zadovoljan brzinom odziva sistema. Onda sam instalirao 9.10 cist i brzina odziva je mnogo bolja, ali bilo je problema sa ATI grafikom i wifijem u startu. To se sredilo nekako ali sad me more MS free fontovi koji odbijaju da se ispravno instaliraju ili deinstaliraju sto pravi problem drugim instalacijama...

Gde je Ubuntu Software Center?
Gledam po menijima, synapticu i googlam ali nemogu da ga nadjem.. 9.10 ga ima ali ga kod mene nema!?
Zvuk i dalje nece da radi... uopste nije detektovao SoundMax zvucnu. U 9.04 je sve radio out-of-box.

Zvuk proradio..
Posle updejta sa 9.04 na 9.10, koji je stavio i instalirao novi kernel 2.6.31-11, nije ga ubacio u grub menu pa sam ja rucno dodao to opciju... problem je bio sto sam koristio stariji kernel, a to nisam primetio.

Ne.. nema ga nigde.
edit:
Na kraju sam ga instalirao:
Kod:
sudo apt-get software-center
i sad je tu...

Poslednja izmena:
Ja sam generalno zadovoljan ... jedino sto nisam uspeo da nadjem patch za wmware tako ako je neko resio ovaj problem plz dajte link .... druga stvar koja me izludjuje .. kako da izbacim evolution iz gornjeg desnog ugla ( ikonica pisma pored sata )

Ja probah na 9.10 vmware workstation 7 i on radi, prethodni 6.5.x nije hteo da kompajlira onaj modul...

koristim 6.5.0 :( ... nista znaci pravac na skidanje drugog :)

Nazad
Vrh Dno