Šta je novo?

Da li smo ovakvi?

Večina,ali tako ti je kada si sa svih strana bombardovan megama segama

ja nisam takav definitivno!

imate tamo i arhivu pa pogledaj tih 200-injak slajfni ;)

svaka slicnost sa pravim ljudima je namerna :d

kako ja nisam znao za ovaj strip ?! :zgran: :wall: Sad cu da procitam svih 217 !!! :d

PS. Mipko, menjaj naziv graficke u "moja masina", stavi raptor sodogomoron 50.000 :D

ja sam ovakav prvih 10min,posle me prodje:D

Sve mi ovo delije dosta poznato, sem dela sa polivanjem benzinom i paljenjem, mada i to nije iskjuceno kad Yoti zavrsi testiranje 4870x2 u CF !!!:D

Sjajan naziv za graficku, sodogomoron.

Btw, ne bih previse da ofiram, al` imao sam prilike da u zivo gledam direktan prenos slicne situacije, jednog od prvih clanova benchnmarka. Covek taman sto je kupio tadasnjeg S3 3d virge (a bese `97), vide racunaljku na kojoj je bio monster 3d i neku igru koju je cepao serviser pre nego je kupac dosao da podigne pc.

Malo vise je bio hipnotisan i zaista je bilo zabavno gledati odraslog coveka kako u trenutku racuna kako da se dokopa strvine za tadasnje 3d igre (u to vreme, ako se dobro secam, vecina je igrala duke-nukem kao danas cs, a prvi quake samo sto se pojavio, kao i bolje simulacije voznji).

Pa, cini mi se da sada vise nema takvih problema i da mu nije preveliki problem da nabavi graficku koju pozeli. :-devil-:
Puno toga je o hardveru naucio od tada. I zaradio na tome, verujem.

Poslednja izmena:
F*ck cyanide and happiness, ovaj strip je nesto najbolesnije sto sam video u zivotu...

@mipko
Jos cuvam Patak iz 80neke sa albumom Mali Ivica i Rambo2 :)

skeniraj to bre ! (i okaci vamo da vidimo :p )

PS. PLEASE !

pa imas na netu :) odguglaj "MAtakovic"

Legendarna serija "Protmen"... Patak...
Ehhhhh cuvena recenica Drz' te ga ljudi izija mi je smokve !
I onda je ivica otisa u more koje je bilo puno grcova koji su ga stali vatat...

:D

Totalna pozitivna ludorija.... ehhhh ex YU... mladosti o mladosti mojaaaa....

M.

P.S.
danas sam napunio 3X rodjendan i malo sam u fazonu da sam mator :d

srecan rodjus covek :wave: Ja te pratim :D jos dve god. i tu sam :D

Pazi, pazi... i 2 god posle mene si se uclanio na na Bench :)

Ehhhhh cuvena recenica Drz' te ga ljudi izija mi je smokve !
I onda je ivica otisa u more koje je bilo puno grcova koji su ga stali vatat...

:D

Eh da :D

Ja sam uvek voleo onaj..."mali ivica je u slobodno vreme prevodio bakice preko ulice i starogrcki na sanskrit". :D kako je vec islo. A u pozadini pichi kamion na kom pishe GULASH lol

Kakav tovar lol

ma ima i ono sa cuvenom pesmicom koju ima uciteljica okacenu pored table :D

Ovo sada cekam cetvrtak ko ozebo' sunce da se pojavi nova slajfna na iskonu, odnosno net.hr.

Nazad
Vrh Dno