Šta je novo?

Da li se kod nas može kupiti ovaj mikroprekidač?

prenex

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2001
Poena
705
Inače, u pitanju je mikroprekidač za Microsoft Wheel Mouse Optical...

B1000745643.jpg

Inače, u pitanju je mikroprekidač za Microsoft Wheel Mouse Optical...

Teško. :S:

A i zamenski Omron nećeš lako naći.

Ako imaš "standardni" problem za Microsoft miševe, a to je da ti taster (levi naravno) gubi kontakt, probaj sa "narodnim" rešenjem : kap WD-40 i jedno 30tak klikova u prazno pre nego li ga sklopiš.

Što je WD-40 bolji od kontakt spreja nemam blage veze :d , al' jedno desetak raznih Intellija 3 i 4 rade i po godinu dana posle intervencije.

U svakom slučaju vredi probati pre nego li se mašiš lemilice.

Ja bih zamenio levi/desni mikroprekidač, jer se desni znatno manje koristi. Najbolje rešenje je zameniti levi i srednji (onaj koji se koristi za stisak skrol točkića), ako su isti, pošto najčešće jesu.

Pozdrav

Ja bih zamenio levi/desni mikroprekidač, jer se desni znatno manje koristi. Najbolje rešenje je zameniti levi i srednji (onaj koji se koristi za stisak skrol točkića), ako su isti, pošto najčešće jesu.

Pozdrav
Ovo sam već uradio,ali treba mi još mikroprekidača :)

Teško. :S:

A i zamenski Omron nećeš lako naći.

Ako imaš "standardni" problem za Microsoft miševe, a to je da ti taster (levi naravno) gubi kontakt, probaj sa "narodnim" rešenjem : kap WD-40 i jedno 30tak klikova u prazno pre nego li ga sklopiš.

Što je WD-40 bolji od kontakt spreja nemam blage veze :d , al' jedno desetak raznih Intellija 3 i 4 rade i po godinu dana posle intervencije.

U svakom slučaju vredi probati pre nego li se mašiš lemilice.
Hmm, ja sam probao sa alkoholom,ali mi se jedan mikroprekidač zaglavio... probaću sa WD-40

Nazad
Vrh Dno