romario
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.06.2013
- Poena
- 170
Pozdrav ljudi treba mi jedan savet oko graficke,naime moj komsija resio da proda svoju 7990 devil 13,trazi za nju 300e...karata nije vise u garanciji,posto se jako dobro znamo znam da me nebi zeznuo graficka nije oc,decko se bavi grafickim dizajnom tako da je prvenstveno u te svrhe koriscena i tu i tamo za igre.Meni prvenstveno za igre, ne treba da kazem da bukvalno kida sve igre.
Nameravo sam negde pred karaj godine da obnovim svoju konf.ali sad ovo ispalo,ako bih je uzeo stavio bih Fx8*** napajanje Be quet 750w (imam) tu se nadam da bi izdrzalo posto je kod njega 1000w.
Da li se islplati dati za nju 300e pored danasnjeg izbora novih opet manje vise to mi je taj limit nadogradnje oko 500e dali cu sad dali pred kraj godine(verujm da bi je dao i za 250 posto samo dobi
mozda ali mozda i za 200e
Molim hitno savet ako DA,da ne ode posto sam bas u nedoumici.
Nameravo sam negde pred karaj godine da obnovim svoju konf.ali sad ovo ispalo,ako bih je uzeo stavio bih Fx8*** napajanje Be quet 750w (imam) tu se nadam da bi izdrzalo posto je kod njega 1000w.
Da li se islplati dati za nju 300e pored danasnjeg izbora novih opet manje vise to mi je taj limit nadogradnje oko 500e dali cu sad dali pred kraj godine(verujm da bi je dao i za 250 posto samo dobi
Molim hitno savet ako DA,da ne ode posto sam bas u nedoumici.