Šta je novo?

Da li se isplati

romario

Cenjen
Učlanjen(a)
28.06.2013
Poena
170
Pozdrav ljudi treba mi jedan savet oko graficke,naime moj komsija resio da proda svoju 7990 devil 13,trazi za nju 300e...karata nije vise u garanciji,posto se jako dobro znamo znam da me nebi zeznuo graficka nije oc,decko se bavi grafickim dizajnom tako da je prvenstveno u te svrhe koriscena i tu i tamo za igre.Meni prvenstveno za igre, ne treba da kazem da bukvalno kida sve igre.
Nameravo sam negde pred karaj godine da obnovim svoju konf.ali sad ovo ispalo,ako bih je uzeo stavio bih Fx8*** napajanje Be quet 750w (imam) tu se nadam da bi izdrzalo posto je kod njega 1000w.

Da li se islplati dati za nju 300e pored danasnjeg izbora novih opet manje vise to mi je taj limit nadogradnje oko 500e dali cu sad dali pred kraj godine(verujm da bi je dao i za 250 posto samo dobi ;) mozda ali mozda i za 200e

Molim hitno savet ako DA,da ne ode posto sam bas u nedoumici.

Za 300€, ja je ne bih uzimao. Možda ako bi je dao za 200€, tad bih razmislio da li je vredno rizika, s' obzirom da nema garanciju.

Za 300€ bih bez razmišljanja išao na neki najjeftiniji gtx970 (imalo ga je po toj ceni na KP-u).

btw da li si možda čitao ovaj review i pomenute probleme sa pregrevanjem?
http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/

za 250e ako u zatvorenom kucistu ne trotluje i ako hoce da ide na bar 1150mhz pa i da se razmisli i to cisto zbog sminke.ako ne,za 300e da biras dve 280x i da zagarantovano imas bar te klokove,evo ja bi sutra moje jorgovane dao za 300e.

Prosla je zima, furuna u kucistu ti ne treba :) Licno, nikad tolike pare ne bih dao na neku komponentu koja nema garanciju, bez obzira koliko je on mazio pazio, moze sutra da crkne.

Isplati se za 250e max, jer je bez garancije.

Po snazi, 7990 je u rangu sa GTX980 i Titan Black 6GB.

Napajanje bi trebalo da bude dovoljno.

Hvala kolege na odzivu i savetima.Nakon razmisljana i vasih saveta,prvenstveno zbog garancije i cene je nisam uzeo,nudio sam mu 200-220e nije hteo da pristane mozda sam i ja vucibatina pa malo i nudim a i on sto je "preceno" no nebitno idemo dalje...
Igaracu-sluzice me jos ova moja low konfiguracija obzorom da mi detalji nisu prioritet gurace do Septembra-najkasnije kraj godine pa se onda cujemo oko kupovine,tad mora da bude na nivou ;)
Eto da ne ispada da nista nisam kupio..posto imam neku tugu od zvucnika ako se to moze upste nazvati zvucnicima...gledaoo sam i nasao ove Edifler http://www.amazon.de/EDIFIER-Studio...id=1429318447&sr=1-28&keywords=pc+soundsystem posto nemam sound kartu da li bi isle bez s karte to mi je najvaznije?! Kupujem sa Amzaona.de
Ja se izvinjavam adminima sto spamujem temu ali da ne otvram drugu,nece se vise ponoviti.Lp

Nazad
Vrh Dno