Šta je novo?

Da li se isplati c650 ili c750

vincanity84

Cenjen
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poena
160
Posto jos nisam uzeo tv, samo jos da pitam.. kolika je razlika izmedju ova dva modela u ceni i kvalitetu? Koristio bi tv i kao monitor prvenstveno. Bojim se tog input laga na c650 da mi ne smeta dok radim dizajn il nesto, ili se to i ne primecuje uopste ?
Prakticno me zanima najbolji lcd ili led monitor-tv do 1000 eura. Valjda je c750 i 3d.. ali cujem da se isplati 3d samo u vecim dijagonalama od 50 incha. Prethodno sam razmatrao i c550 i c530 ali nedostatak od 100 hz bi mozda bio vidljiv na periodu duzem od 5 godina kada ce svi biti 100hz i vise. U ovom cenovnom rangu mozda bolje uzeti lg neki led posto su jeftiniji ili da se drzim ipak samsunga? A mozda se i ne isplati dati 1000 eura kad je c650 (koji je nahvaljen skoro svugde,osim tog laga) nekih 670 a svi ostali modeli koji su skuplji od njega po nekoliko 100 eura,otprilike nude sve sto i on sta mislite? Hvala:)

Nisam znao da je C650 poskupeo. Imao sam srecu da naletim na SQ01 panel i prezadovoljan sam istim.
Ako bas zelis da vidis 3d na c650 uzmi zeleno-crvene naocare, pusti mu preko dlna neki 3d film i videces, 3d.
Siguran sam da i da kupis pravi 3d neces svaki dan koristiti tu funkciju.
Preko hotel moda ces mu otvoriti snimanje digitalnih kanala na usb uredja.
Sta ces vise.

Nazad
Vrh Dno