Šta je novo?

Da li sam pogresio?

BogdanB

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poena
390
Dobio sam laptop velicine 15.6 i resio da kupim torbu za njega. Malopre sam kupio u Gigatronu torbu 15.6 misleci da se to gleda koliki je laptop,u ovom slucaju 15.6 da takvu torbu i uzmem. Inace,torba je bila na akciji i uz nju je isao bezicni mis. Dosao sam kuci,jedna ivica laptop-a ne moze da udje,malo joj fali. da li sam pogresio sto sam uzeo torbu velicine 15.6 ili je mozda greska do torbe? Nadam se da je ovo drugo ;D
Logicno mi je bilo da za laptop 15.6 ide takva torba ali...

Eto objašnjenja zašto je na akciji.
Do torbe je. Vrati je.

Nadam se da si izvadio sve iz torbe....
Da ne bude kao sa papirom u cipelama....

sve je izvadjeno osim onih da upotrebim izraz ,,zidica" koji bi trebali da drze laptop da bude knap i da nema pomeranja u torbi. Oni i ne mogu da se izvade Mogu da vam i slikam sutra da vidite kako to izgleda. Sada spomenuh to,takodje kapiram da treba da ima sto manje lufta u torbi,kako bi laptop bio bezbedan.
Torba sa misem kosta 2690din,a ja sam platio 1690din.

Već zamišljam priču. Neki Kinez javlja se našem Srbendi , maćori imam neke torbe za lapić extra sve cakum pakum čak i miš šaljemo uz torbu, ali ima falinka neka - Srbenda šta ? Malo su kraće ali cakum pakum su ovako - Kinez odgovara.Srbenda razmišlja majku mu ma ja ću to na akciju prevarim par 1000 ljudi laganica ovaj naš zakon Srbija banana - puta nabavna puta ovo ono ma saću ja Kinezu da ponudim dumping cenu.
Srbenda ma rodjo ako ih daš po 100 kinti kom uzimam. Kinez razmišlja kome ću da uvalim ****** ovo samo ludi Srbi oće i reče može i tako torbe stigoše u Srbiju. 😛

Haha velicina za kineske standarde 🙂

Pise na njoj 15.6

12366949_10205274828526632_1133815184_n.jpg

Poslednja izmena:
Ma vracaj to na vreme da se ne bi zezao posle sa njima, vrati to dok je jos vruce a mozes da poneses laptop pa na licu mesta da probas ako ti nesto odgovara ako ne trazi pare nazad i kraj. Sta ce ti da se zezas sa tim i da te samo nervira.
I ja sam kod njih uzeo torbu za laptop na promociji ali nisam imao tih problema, mozda je falicna bas ta, probaj drugu.

Poslednja izmena:
Očekujem odgovor, aaa pa to tako treba.... [emoji23]

Vraćaj torbu dok nije kasno i ponesi laptop da bi proverio drugu torbu koju kupujes.

Proveri dimenzije tog tvog laptopa... Ja sam skoro kupio neki Lenovo laptop za firmu, 15.6 ekran, koji nije ulazio u 15.6 torbu (original HP, u koju su ulazili svi pre njega).

15.6 je dijagonala ekrana i torbe generalno imaju još koji inč viška, za očekivanu širinu bezela, ali kad neki kineski dizajner odluči da napravi laptop dijagonale 47 cm, on ne ulazi u standardnu torbu...

Uspeli smo da ubacimo laptop u torbu I taman ce torba posle nekog vremena malo da otanji u tom delu I bice lakse za ubacivanje. Hvala na pomoci 🙂

Koliko vas je učestvovalo u tom poduhvatu... 😀

Nazad
Vrh Dno