Grunt je napisao(la):Da li sada da uzmem GF4 4200 ili da stekam lovu za novog Radeta ili GF5, kada ce otprilike cena novog Radeona pasti na oko 300 Evra jer je to MAX koji bi dao za graficku?!
Grunt je napisao(la):Ipak cu ja onda uzeti 4200-stotku sada i uzivati![]()
Nego jer se pojavio onaj MSI od 128MB u slobodnoj prodaji a da nije sample, ako jeste gde ima da se kupi? Ako nema nje onda bi uzeo Leadtek od 64MB posto koliko sam od vas saznao on se najbolje klokuje! Kolika je sada njegova cena otprilike?
Nedjo je napisao(la):i najbrzi (popravljeni) Aniso filetring. tid. tid.
Sve u svemu odlican izbor za onog ko moze da potrosi 300 evra na graficku kartu!
byMaX je napisao(la):Meni ostaje da probam ovog Leadteka sto mi je u masini (Vivo, sa 128MB), tj. da probam OC, pa ako je bolji od ovog mog MSI-ja, mozemo da se dogovorimo da ga dobijes (ide do 310/615 do 620 po ultra vrucini). U ponedeljak dobijam i ASUS, koji je radjen sa BGA cipovima od 3.3ns i na Ti4400 layoutu... Videcemo i kako ce to cudo da radi, mada kapiram da ce kostati dosta preko 200eu...
byMaX je napisao(la):Ma nema sanse da je drzis na defaultu..![]()
Kako nema smisla overklokovati? Naravno, ne do same granice.. Evo, ja MSI drzim na 300/600 ili cak 566 ako je zatvoreno kuciste... Sto da se pregrejava memorija ko blesava...? Zbog dva frejma? Ali ipak, ako kartica moze da radi na 4400 defaultu, sto da ne, ipak si ustedeo stotinak eura, zar ne?
byMaX je napisao(la):Ma nema sanse da je drzis na defaultu..![]()
notax je napisao(la):A sta ces kada neko kupi 4400 pa je klokuje da radi kao 4600 na default??
Aca je napisao(la):Casna Titova pionirska rec.![]()
Aca je napisao(la):Taj Asus se klokuje kao blesav memorija ide do 685Mhz-a. Medjutim uopste mi nije jasno cemu klokovanje. Dobijes 4-5 frejmova vise ili 600-800 poena vise u 3D Marku, a przis memoriju i cip ko sumanut. Totalno besmisleno. Za divno cudo video karticu uvek drzim na difoltu.![]()
A na koliko drzis procesorAca je napisao(la):Taj Asus se klokuje kao blesav memorija ide do 685Mhz-a. Medjutim uopste mi nije jasno cemu klokovanje. Dobijes 4-5 frejmova vise ili 600-800 poena vise u 3D Marku, a przis memoriju i cip ko sumanut. Totalno besmisleno. Za divno cudo video karticu uvek drzim na difoltu.![]()
simpson H je napisao(la):Ja bre przim procesor dok ne pocne da cvili a kartu samo probam, pa vratim na default.
simpson H je napisao(la):A na koliko drzis procesor?Jel' ti i on na default-u
?E, ozbiljn
vo izgleda ide sa godinama
.Ja bre przim procesor dok ne pocne da cvili a kartu samo probam, pa vratim na default.
Nesto si se zabrojao od silnih MHzAca je napisao(la):Samo 10Mhz-a iznad difolta, na 1.48Ghz (9x185) sva setovanja odsrafljena na maksimum, i sve leti, a procesor se ne greje.![]()
simpson H je napisao(la):Nesto si se zabrojao od silnih MHz.Po mojoj racunici 9x185=1665MHz
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari