Antonio je napisao(la):Slikaću večeras i postovati slike! I 100% nisam jedini koji je to uradio.
Evo "čuvenog threada" o Leadtek A6200TD....tu negde imaš i montiranje Gianta III na 6200 kartu (sa HSI "mostom"). Bez problema, naravno.Alister je napisao(la):hoce li biti nesto od tog slikanja :trust:
poz A :-devil-:
Moorhuhn je napisao(la):Evo "čuvenog threada" o Leadtek A6200TD....tu negde imaš i montiranje Gianta III na 6200 kartu (sa HSI "mostom"). Bez problema, naravno.![]()
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=72811
Pozdrav. :wave:
ExR je napisao(la):Al moze taj GIANT da radi kao pasivac.Da li si probao da mu iskljucis sve vent. i kakve su temp. tada?
Hvala na ponudi ali jos uvek cekam(rekose oko 2 nedelje) ali imam prijatelje u finansiskoj tako da ta tvoja varijanta ostaje za kraj, a nadam se da nece biti potrebe ni za jedno ni za drugo vec ce se sve resiti ljudski, tj. da dobijem novu.to3a je napisao(la):EXR reci svom dileru da je kurton i ako treba datju ti broj telefona dvojce majmuna koji pomazu u extremnim situacijama![]()
Antonio je napisao(la):Evo i slika koje sam obećao da postujem!
Bio sam previše zauzet poslednjih dana, a i nisam mogao da uploudujem slike na sajt. Ali snašao sam se![]()
Slike 6600GT+ EXTREME GIANT III
Izvinjavam se svima koji su čekali :banana:
Alister je napisao(la):hvala puno na slikamato mi je bilo potrebno
e sad jos jedno pitanjce,kad je na najmanjem broju obrtaja Extreme Giant, da li je tisi od stock coolera koji si dobio sa grafickom ???
poz A :-devil-:
ExR je napisao(la):Supercool je lego! Reci mi da li si sa ovim hladjenjem dobio mozda veci clock gpu-a i mem ako se uopste bavis oc?
I jos jedno. Koji score si imao npr. u 3dmark01-03-05, sa kojom mashinom i driver-ima, cisto da uporedimo?(na def.)
Poz
Ma to sa zamenom je postalo totalno dripački, umesto da za očiglednu neispravnost zamena usledi odmah, pa da trgovac na malo to kasnije rešava sa uvoznikom, trgovci na malo se izvlače i teraju kupca da sačeka kompletnu proceduru kod uvoznika.ExR je napisao(la):Hvala na ponudi ali jos uvek cekam(rekose oko 2 nedelje) ali imam prijatelje u finansiskoj tako da ta tvoja varijanta ostaje za kraj, a nadam se da nece biti potrebe ni za jedno ni za drugo vec ce se sve resiti ljudski, tj. da dobijem novu.
wiz011 je napisao(la):Ma to sa zamenom je postalo totalno dripački, umesto da za očiglednu neispravnost zamena usledi odmah, pa da trgovac na malo to kasnije rešava sa uvoznikom, trgovci na malo se izvlače i teraju kupca da sačeka kompletnu proceduru kod uvoznika.
Zakon jasno kaže da se reklamacija mora uvažiti odmah, osim u komplikovanim slučajevima. Šta je tu komplikovano ako kartica očigledno ne radi?
ZverBre je napisao(la):To sto kazes da se reklamacija mora uvaziti odmah apsolutno nije tacno!
Ovlašćeno lice donosi odluku o reklamaciji odmah, a u složenijim slučajevima u roku od 15 dana.
Zakon o zaštiti potrošača, čl. 22, st.4
ZverBre je napisao(la):Trgovci imaju pravo da neispravnu robu u garantnom roku ,zamene ili poprave u roku od 45 dana.
Ako se reklamacijom utvrdi da proizvod sadrži nedostatke, potrošač ima pravo da zahteva nov proizvod ili proizvod odgovarajuće marke (modela, tipa) ili da mu se vrati iznos plaćen za taj proizvod u visini cene tog proizvoda na dan vraćanja ili da mu se, uz njegovu saglasnost, otkloni nedostatak.
Zakon o zaštiti potrošača, čl. 23, st.1
ZverBre je napisao(la):Sad imam isti problem sa Pixmom IP 1500 ali ovoga puta nema garancije.Samo zato sto nemaju rezervnih glava ,a da zamene za drugi nepada im napamet.
Ako tehničkim, odnosno drugim propisom nije utvrđeno, rezervni delovi, priključni aparati i sl. i kontinuirani tehnički servis, odnosno održavanje i popravke moraju se obezbediti u roku koji ne može biti kraći od tri godine za aparate za domaćinstvo, odnosno pet godina za druge tehnički složene proizvode.
ZZP, čl. 20, st.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari