Šta je novo?

da li pri logovanju na bench...

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
649
cisto me zanima da li pri logovanju na bench svakih 10min kucate user name i sifru ili stavite "remember me" pa uzivate? :D

pozdrav!

:D ma ne nego imam kablovski net (flat rate) pa kad hocu da proverim npr. privatne poruke on mi trazi da upisem username i password ukoliko je proslo 10min od proslog proveravanja. (dobro, ne proveravam poruke bas toliko cesto, ali mi trazi sve to da kucam i ukoliko hocu da postujem nesto/odgovorim nekome...)

da koristim dial up ne bih toliko cesto ni visio na benchu (na simpsonovu nesrecu :D )

jos jedan hedonista ovde :smoke:

sto se i ti ne pridruzis klubu?? poz :bottle:

remember me...

NightVision je napisao(la):
:D ma ne nego imam kablovski net (flat rate) pa kad hocu da proverim npr. privatne poruke on mi trazi da upisem username i password ukoliko je proslo 10min od proslog proveravanja. (dobro, ne proveravam poruke bas toliko cesto, ali mi trazi sve to da kucam i ukoliko hocu da postujem nesto/odgovorim nekome...)

da koristim dial up ne bih toliko cesto ni visio na benchu (na simpsonovu nesrecu :D )

Mozda malo "off-topic", ali za mene veoma bitno: posto vidim da si iz mog bloka, zanima me kod kog si distributera i jesi li u soliterima ili cetvorospratnicama? Pitam zato sto ja kod SBB-a vec mesec i po dana cekam da mi "puste" signal (sto ga kog djavola drze uopste?!?). Ja sam inace u cetvorospratnicama, a momci koji su mi instalirali modem kazu da u mom kraju ljudima funkcionise internet preko njih...

Agilni je napisao(la):
Uzivancija, naravno.
A jel nekome homepage Bench forum?

Meni, i to "Mali oglasi" (iako nesto slabije pratim to u poslednje vreme) :)

Nazad
Vrh Dno