Znam da je ovo ranije bio problem na Win95, fat32,... Kolko znam danas to ne moze da napravi problem. Elem. Instalirao sam pre oko 10 dana win10, imam vec nekih vecih problema sa usporenjem sistema, nisam siguran zasto se to moze dogoditi. Sinoc sam pustio i otisao da spavam Defraglerom da defragmentujem sve particije (usprenja nisam jos primecivao ili sada bas od tada primecujem), posle 12h rada nije zavrsio sve 4 particije, nesto je krenuo da usporava, stopirao sam ga i resetovao moguce da je Win ubio proces defraglera pa nije zavrsio kako treba do tog stopiranja. Sada vidim da postoji neki problem sa particijom e: na koju sam prekinuo. Odradio sam check disk preko desnog klika na particiji, trenutno pokusavam preko komandi chkdsk e: /f /r /x da testiram ali stoji zapucan vec neko vreme tj jedva odmice od 64%
Ako prekidanjem defregmentacije ne izaziva problem sa cime jos da isterstiram hdd? Da li je moguce da je ceo win10 sada usporen (resetovanje i podizanje sistema i ostalog) zbog problema na jednoj particiji koja je samo za skladistenje? Cime bi jos mogao da isterstiram hdd?
Problem se desava na WD15EARSchkdsk e: /f /r /x
The type of the file system is NTFS.
Volume dismounted. All opened handles to this volume are now invalid.
Volume label is Storage I.
Stage 1: Examining basic file system structure ...
Progress: 243969 of 380672 done; Stage: 64%; Total: 0%; ETA: 119:37:55 ..
Ako prekidanjem defregmentacije ne izaziva problem sa cime jos da isterstiram hdd? Da li je moguce da je ceo win10 sada usporen (resetovanje i podizanje sistema i ostalog) zbog problema na jednoj particiji koja je samo za skladistenje? Cime bi jos mogao da isterstiram hdd?
Poslednja izmena: