Šta je novo?

Da li postoji...

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Da li postoji program kao 3D mark 2003, a koji je namenjen za testiranje i proveravanje ispravnosti procesora i memorije???? Vrlo mi je vazno da bude extremno pouzdan i sto tacniji...Pisite ako znate tako nesto!!!

hot cpu tester
prime95...

Ok,ali da li oni detaljno testiraju CPU i memoriju, ili samo jedno od tog dvoje i da li se komplikovano koristi ili je u pitanju isti sistem kao 3D mark 2003??? Najvaznije mi je da ga dobro istestira na sve moguce stvari i da mi da sliku da li ima nekog problema u radu CPU i memorije jer ocigledno negde ima problema.
Kakva je SisSandra 2005, da li je ona kvalitetnija od ta dva gore pomenuta programa????

za procesor koristis prime95. superpi i slicne a za memoriju gold memmory test

3dmark nece da radi ako procesor i memorija nisu u savrseno ispravnom stanju.

mikelebg26 je napisao(la):
Da li postoji program kao 3D mark 2003, a koji je namenjen za testiranje i proveravanje ispravnosti procesora i memorije???? Vrlo mi je vazno da bude extremno pouzdan i sto tacniji...Pisite ako znate tako nesto!!!

S&M recimo...

A moze i Prime95, imas u njemu 3 testa mucenja, od kojih prvi pretezno testira CPU, drugi i CPU i memoriju, a treci pretezno memoriju. Nazalost za pouzodanost, treba svaki da vrtis po vise sati...

Vidi http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=75453

Vrh Dno