Šta je novo?

Da li postoji program za ovaj moj problem?

Impreza

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
365
Pozdrav svima,

Imam sledeci problem: Koristim jedan program koji prevodi podatke iz jednog formata u drugi. Prevodjenje koje program obavi je besprekorno, medjutim na prilikom prevodjenja program napravi jedan fajl koji na kraju procesa prevodjenja ucita u memoriju i obrise fajl. Mene interesuje kako da ipak taj fajl sacuvam i iskoristim u nekom drugom programu, jer je konverzija odradjena odlicno, a opet u nekom drugom programu bih mogao uradim neke stvari mnogo bolje. Ukratko: program kreira fajl koji raste od 0 do 11 megabajta, ucita ga u memoriju i obriste. Ja hocu da ga iskopiram sa tom velicinom od 11 megabajta na neko drugo mesto.
E sad, ja ne znam da li postoji uopste program koji mi moze resiti ovaj problem, ne znam koju kljucnu rec da koristim za pretragu, pa vas molim da mi date neku ideju kako ovo da uradim ili jos bolje, ako postoji program koji moze ovo da mi obavi, da mi date njegovo ime. Pogledao sam u RecycleBin-u, ali nema tog obrisanog fajla.

Unapred hvala

Hvala ti puno. Uspeo sam. Odgledao sam video tutorijal sa zvaničnog sajta i ukapirao kako program funkcioniše. Moraću još malo da pročitam onaj tutorijal u PDF-u da vidim koje su dodatne opcije.

Pozdrav

Vrh Dno