Šta je novo?

da li NOkia 6630

djzigi

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2005
Poena
309
raspolazem sa novcem od 275eura i interesuje me da li postoji neki bolji od gore navedenog vredan paznje, nameravam da pljunem jos 25eura za neki MNOGO bolji mobilni.

Mitnick da li je tebi dobro? Da pljune tolike pare na telefon koji nema Symbian/WM pa to samo ako pored toga ima jos jedan smartphone. A mpx220 ima mnoooogo losiju kameru od 6630..Znaci preporuka za 6630!

ma nokia zakon!!!preporucujem 6630!jer ce mu slabo pasti cena i EXTRA je tel tako da sledece god ako budes hteo da menjas tel moci ces da uzme dobru kintu dok za k750 ces uzeti 5 puta manje nego sto si ti dao za nju!pozzzzz

_s_a_n_d_r_a_bg je napisao(la):
ma nokia zakon!!!preporucujem 6630!jer ce mu slabo pasti cena i EXTRA je tel tako da sledece god ako budes hteo da menjas tel moci ces da uzme dobru kintu dok za k750 ces uzeti 5 puta manje nego sto si ti dao za nju!pozzzzz
Cekaj malo:za godinu dana mislis da ce K750 kostati 330e/5=66e ???
:trust: Daj boze,pa i ja da ga kupim tada,ne zurim se nigde.... :D

Salim se,uvek je pitanje kad se dvoumis izmedju telefona sa Symbianom i onog bez njega da li ti Symbian stvarno treba,da li si navikao na to,da li na njemu svakodnevno koristis programe bez kojih ne mozes, pa da moras da uzmes tako glomazan telefon.

Moj licni favorit je K750,zbog izgleda,dimenzija,kamere,MP3-a...

E svasta covek moze ovde da cuje!Zar toliko mrzis SE da moras da lupas ovako!?
Pogledaj malo bolje kako se krece cena K750 u zadnjih par meseci,a ako neznas dozvoli da te informisem-CENA SKORO DA STAGNIRA!!A jel znas zasto?Zato sto je STRAVA TELEFON!!
Svakom telefonu mora da padne cena i padace a i za 6630 ce za godinu dana moci da uzme mnogo manje nego sto je platio i tako je za svaki telefon a on treba da odluci da li mu je NEOPHODAN Symbian i onda mora da se pomiri sa velikim dimenzijama,velikom tezinom,relativno slabom baterijom... a ako mu nije POTREBAN Symbian onda bolje neka uzme K750!!
Pozdrav

Ma daj, K750 je dosadan, preskup i ne nudi ništa posebno u odnosu na uloženi novac. Sa 6630 je mnogo bolje zezanje, a i simpatično je ružnjikav. U svakom slučaju mnogo bolji odnos cena/performanse&kvalitet ima Nokia.

Čisto da se razumemo, nisam vlasnik nijednog od aparata, ali ne vidim nijednu osnovu po kojoj je K750 konkurencija 6630. Poređenje je više nego komično.

[Miki] je napisao(la):
Mitnick da li je tebi dobro? Da pljune tolike pare na telefon koji nema Symbian/WM pa to samo ako pored toga ima jos jedan smartphone. A mpx220 ima mnoooogo losiju kameru od 6630..Znaci preporuka za 6630!

Super, ti znash sve, a ja sam bambus... :d

Nekako mi se gadi symbian ideja.. Posle nekoliko promenjenih symbian telefona, vratio sam se na no-smart phone i rekao nikada vishe...Mnogo vishe mi se svidja ideja telefona (znash, ono malo, brzo..)

Na symbian-u i dalje morash da instalirash sve shto ti stvarno treba, a mogucnosti necesh koristiti nikada...Mislim, na to se chak ni Guru vishe ne pali... Moj telefon iima sve shto mi treba, a i dalje je brz, mali, ovo, ono...

K750 je sada vrh ponude, a da ne koshta 800 evra...Mada, i dalje ne menjam 6230...

6230 + Dell X50-v + Pentax 555 = znanje imanje... :)

dobro nisam bukvalno mislila da ce pasti cena 5 puta k750!!!k750 jeste lepse ali ne moze da se poredi sa 6630!!ali ako je njemu stalo do lepote a ne do kvaliteta i funkcije nek uzme SE!tako da ti coveci izberi sta oces!
p.s.lomnica city ja ne lupam dileo!!!nego pricam realno!!!pa razmisli 6600 vec godinu dana kosta 220e i ne pada mu cena dok je neki SE istog ranga dosta jeftiniji!znas zasto jer su od losih telefona!nokia se pokazala kao vodeci lider u svetu mobilnih telefona!
pozzzzzzzzzzzzz

nokia se pokazala kao vodeci lider u svetu mobilnih telefona!
pozzzzzzzzzzzzz

:D Pretpostavljam da ti se spavalo kad si ovo pisala.... :D

pa razmisli 6600 vec godinu dana kosta 220e i ne pada mu cena dok je neki SE istog ranga dosta jeftiniji!znas zasto jer su od losih telefona!

Uh,opet se ne slazem sa tobom..... Pre svega cenu proizvoda diktira fabrika,a ako su SE losi telefoni,onda stvarno ne znam zasto toliko ljudi u svetu kupuje SE telefone,ne mislis valjda da su svi oni glupi....

POZZ

Mala nemoj ti meni dileo (cak ni to neznas da napises) kad se trudim da ti lepo dokazem da se brukas pred ovim ljudima a koliko nisi upucena vidi se po tome sta pises za recimo 6600,kad nesto neznas bolje da cutis,pre godinu dana je kostala dobro preko 300 evra a 220 je bila pre par meseci i to naravno nakratko a i dalje padaaaaa!
Zakljucak,za NESymbian telefon je najbolje uloziti pare u SE K750,za smartphone (Win,Symbian...) neki od gore predlozenih!
Pozdrav ,)

pametni "NEZNAS" (kako si ti napisao)se pise ODVOJENO NE ZNAS!!!!KALEJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
da te naucim nesto! rechca NE se uz glagole pise odvojeno!!!
cccccccc a ti meni drzis lekciju iz srpskog jezika sramota bre :)

Lomnica_City je napisao(la):
Mala nemoj ti meni dileo (cak ni to neznas da napises) kad se trudim da ti lepo dokazem da se brukas pred ovim ljudima a koliko nisi upucena vidi se po tome sta pises za recimo 6600,kad nesto neznas bolje da cutis,pre godinu dana je kostala dobro preko 300 evra a 220 je bila pre par meseci i to naravno nakratko a i dalje padaaaaa!
Zakljucak,za NESymbian telefon je najbolje uloziti pare u SE K750,za smartphone (Win,Symbian...) neki od gore predlozenih!
Pozdrav

pametni "NEZNAS" (kako si ti napisao)se pise ODVOJENO NE ZNAS!!!!KALEJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
da te naucim nesto! rechca NE se uz glagole pise odvojeno!!!
cccccccc a ti meni drzis lekciju iz srpskog jezika sramota bre

Nisam primetio da se u problemu tvorca ovog thread-a javlja pitanje pravopisa, i gramatike srpskog jezika.

Poslednja izmena:
Mala,iz sveg onog teksta ti si izvukla onih par reci u kojima sam ti ukazao da naucis da pises pogrdne reci kad si vec dosla ovde da vredjas a ni to ne radis kako treba (jesi cula da se recenice pocinju velikim slovom naprimer?) :) a videli smo koliko znas o telefonima tj. nista pa se skloni negde i ne smetaj!
Nego da se vratimo na temu,jesi li se nesto resio,treba li ti Symbian ili ne!?
Moj bi ti predlog bio da uzmes od nekog drugara Symbian telefon i probas da vidis da li to tebi odgovara jer moras da zrtvujes neke stvari da bi mogao da imas Symbian telefon a najociglednija stvar su gabariti i trajanje baterije!
Kad budes osetio sta znaci Symbian (pretpostavka je da vec nisi) i video da li vredi prezaliti ove mane onda slobodno uzmi 6630 i neces se pokajati,u suprotnom ti ostaju K750 i eventualno 6230i kao solucije,zavisi sta ti vise lezi!
Pozdrav

Evo ja sam bas hteo da uzmem 6630 ali sam za malo vise ulozen novac (kada se kupije preko racuna cena im je slicna ) uzeo k750i i mogu da vam kazem da se nisam ni sekunde pokajao za izbor. Prvenstveno ovde mislim da duzinu trajanja baterije.

Meni je od SE muka kad je u pitanju signal.Posle z1010 necu ga vishe kupovati....Nokia je po meni bolji izbor ako hoces pametan telefon koji ce ti u odredjenoj meri olaksati zivot,telefon koji ima solidan signal i po meni duzi vek.Toliko i pozdrav!

Poslednja izmena:
recite mi, ima li 6630 stereo izlaz za sluske i kakve su sluske sto se uz njega dobijaju? Hteo bih uz sve pogodnosti koje Sympian pruza da ga koristim i kao MP3 player :)

i ima li USB prikljucak? ako ima koji je, 1 ili 2.0?

Nazad
Vrh Dno