Šta je novo?

Da li neko zna?

Leopold

Čuven
Učlanjen(a)
19.10.2003
Poena
609
Zanima me da li nokia 3510i i nokia 2100 imaju opciju za radio?
Posto oba telefona nemuju ugradjen radio u sebi,da li negde ima da se kupi posebno radi za njih?
GDE?
I KOLIKO KOSTA?
Nadam se da ovo neko zna :)

Koliko sam ja obavesten, sigurno znam da nemaju radio, a 95% sam siguran da kod nas nema da se kupi radio za njih, ali verovatno neki majstor moze da ti presadi antenu i prijemnik, dosnimi software i onda ce raditi...
Inace ti nikako ne preporucujem nokiu 2100 jer je losija od 3310-ke, pa bolje uzmi nju!!

Poz.

ZoNi je napisao(la):
sve info o nokijinim telefonima mozes naci na (verovali ili ne) www.nokia.com (tu mozes videti i razne accesoriese)
Znam da na sajtu ima sve,ali mene zanima da li ovde,kod nas negde ima da se kupi radi za nokiu 3510i i GDE?
Ja sam u jednom casopisu procitao da taj telefon ima opciju za radio,samo gde to ima da se kupi????

Ma to ti je glavni problem sa accesoris-ima kod nas kad kod generalnog distributera za siemens ne mozes da kupis najobicniji Handsfree za auto a d o mp3 player-u da ne govorimp sta da ocekujemo onda za neke egzotike koje su u svetu normalna pojava

bruyoni je napisao(la):
Ma to ti je glavni problem sa accesoris-ima kod nas kad kod generalnog distributera za siemens ne mozes da kupis najobicniji Handsfree za auto a d o mp3 player-u da ne govorimp sta da ocekujemo onda za neke egzotike koje su u svetu normalna pojava
Znam,znam...najgori smo :(

Vrh Dno