Šta je novo?

Da li neko zna...

Bokasa

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
320
...gde su se preselili "prodavci" koji su donedavno u jutarnjim satima bili fino rasporedjeni po svim trotoarima oko novobeogradskog buvljaka? Gde se sada prodaje krsh?

Pre svega veliki pozdrav, dugo te nije bilo ovde, a vala ni mene. :)
Što se tiče pitanja, pravo da ti kažem, nisam odavno išao ni na onaj novobeogradski još dok je radio, a stvarno ne znam kakva je situacija sa zemunskim i ovim u bubanj potoku.
Mislim, nije problem prošetati ali da bi čovak našao nešto dobro od retro stvari, treba ići redovno, a moje iskustvo sa nbgd buvljakom mesecima pre zatvaranja nije bilo nešto posebno. Izgleda da je ili presušila zaliha kod braće Roma ili se dobar deo ostalih preselio po ovim antikvarnim sajtovima, tipa limundo itd.

Par puta sam bio na buvljaku u bubanj potoku i nista zanimljivo, gomila laptopova bez baterije i harda ¨ispravno bato¨ :D

Za zemunski buvljak sam cuo ali nisam bio ..

Ima li koja Amiga zalutala tamo da se nadje ?

Jedini siguran nacin je da na ebay kontaktiras prodavca airey36 i da dodjes do hardvera. Jos jedino kod njega se moze nesto naci po iole normalnim cijenama, kako on sve nabavlja Bog zna. Ja sam već od njega kupio sigurno desetak Amiga 600 ploca i kojekakvih dijelova. Ovo sve ostalo je cista slucajnost, obilazio sam sve moguce pijace 2 godine, ganjao ljude koji otkupljuju otpad, objasnjavao kako sta izgleda i niko nista nije mogao da nadje tako da sam od pijaca odustao. Do prije 5 godina se tu i tamo moglo naci nesto al sad je stvarno sreca ako se i na bilo kakvu disketu naleti. Takva je situacija ovde u BiH, a koliko imam informacije ništa nije drugačije ni u okruženju. Nego kartica, paypal i ebay, vejruj mi da ces samo na gorivu koje potrosis obilazeci pijace ustedjeti.

Jedini siguran nacin je da na ebay kontaktiras prodavca airey36 i da dodjes do hardvera. Jos jedino kod njega se moze nesto naci po iole normalnim cijenama, kako on sve nabavlja Bog zna. Ja sam već od njega kupio sigurno desetak Amiga 600 ploca i kojekakvih dijelova. Ovo sve ostalo je cista slucajnost, obilazio sam sve moguce pijace 2 godine, ganjao ljude koji otkupljuju otpad, objasnjavao kako sta izgleda i niko nista nije mogao da nadje tako da sam od pijaca odustao. Do prije 5 godina se tu i tamo noble naci nesto al sad je stvarno sreca ako se i na bilo kakvu disketu naleti. Takva je situacija ovde u BiH, a koliko imam informacije ništa nije drugačije ni u okruženju. Nego kartica, paypal i ebay, vejruj mi da ces samo na gorivu koje potrosis obilazeci pijace ustedjeti.

Kod Antonya sam imao cetrdesetak kupovina. Od sitnica do krupnih stvari. Za buvljak se raspitujem u nadi da bih tamo mogao da nadjem neki od domacih racunara iz 80tih.
Hvala za inf.

Kupio sam ja pre par godina od njega jedan interni floppy za A500, ali ne bih rekao da je nešto povoljan sa cenama, osim što ima neverovatnu ponudu svega i svačega za Amigu.
Pogledah maločas, A600 - 60, CD32 - 95, a A1200 150 funti. Previše je to...

Nazad
Vrh Dno