Šta je novo?

Da li neko zna?!

Radoszver

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2004
Poena
630
Mts je izmenio tarifu mix sa dodatnim minutima i porukama od pocetka marta...Ono sto mene zanima da li ce uskoro i oni uvesti zaokruzivanje na minut u okviru tih besplatnih minuta kao sto je kod drugih operatera?

Ko to moze znati...:)

cini mi se da tu informaciju sada ne zna niko osim najuzeg rukovodstva mts-a, a odgovor je verovatno da, uvesce, jer i pored tri operatera kod nas parava konkurencija ne postoji, vec se posluje po principu ko se prvi usudi da bude bezobrazan, zatim ga ostali samo prate u tome kada vide da to prolazi.

Kao sto sam pre rekao, mislim da ne, jer bi im pored svega drugog to bilo pravo samoubistvo.
Da im je ostao prenos bilo bi ocekivano.
Mada bih ja radije da mi zaokruzuju, a da imam prenos.

Vojo a zasto ti vise prenos odgovara? Mislim, cemu to akumuliranje minuta? Ok kapiram da svi imaju neku svoju racunicu, ali eto meni konkretno prenos nista ne znaci za razliku od tarifiranja po sec, koje je idealno i jedino posteno sto mts trenutno ima. Ovo pitam jer sam primetio da je dosta ljudi imalo puno sakupljenih minuta pred ono cuveno ukidanje "promocije" od 3 meseca. Ne odobravam to, ali me zanima sta ljudi onda rade sa 1000 minuta npr. :)

zovu sexofon :d

Zaokruzivanje na sec je hiljadu puta bolje i od prenosa i od dodatnih minuta sa uvedenim zaokruzivanjem na minut..e sad sta ce biti videcemo ali cinjenica je da mts o tome razmislja jer nije sigurno bez ikakvog razloga uvedena ona promocija oko nove godine...koja je po meni bila smesna!!!

Dobro, postujem, nekom odgovara vise drugo.
Najbolje je prenos i na sec.
Zato sto nemam svaki mesec iste potrebe, nekad predjem kvotu za 50%, a nekad 50% manje,
pa mi prenos otprilike to neutralise.
Tako mi je bilo dok sam bio na telenoru.

Nikako ja ne kazem da je dobro zaokruzivanje na min. To bi bilo uzasno bez prenosa, ali kad bih birao zaokruzivanje na min ili prenos, izabrao bih prenos.

OK, u pravu si, ali dzaba nama sto ovde pisemo, bar malo da izbacimo frustracije... :)

Sexofon ne vazi za ove minute xexexexe :)

Vrh Dno