Šta je novo?

Da li neko zna nesto o ovome

Praga2x30mm

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2003
Poena
620
Znaci imam ADSL kod beotela vec pola godine.Sve lepo radi download 26 k.Retko kada puca veza AALLII.Kada hocu da igram bilo koju igru preko neta ping mi je od 500 pa do 3000 SSTTRASSSNOO.Ama bas nista ne mogu da igram.Zvao sam ih i dali su mi neku javnu adresu.I to DZABE.Sta da radim.Da li je neko imamo slican problem.Ja moram da predjem na neki drugi provajder ako se ovo ne resi.Pa mi usput preporucite koji.Hvala.:mad: :mad: :crash: :crash:

Povecanjem brzine se smanjuje ping to je makar pokazano u onoj temi o testovima brzina konekcija. Imam taj isti paket i meni se nije desavalo da osetim ping mada se ja retko igram zanji put sam sredio M!ST!CX :D u Starcraftu. Probaj najnovije drajvere imas u download sekciji na Beotelovom sajtu.

Normalan ping za nasu zemlju se krecje od 47 do 100,u zavisnosti od zemlje u kojoj se server nalazi , u okviru zemalja EU.Ovo sa tvojim pingom nesto nije u redu i to nije problem do BEOTELa,kao ni do paketa koji imas.( znam posto su svi moji drugovi na beotelu,ukljucujucji i mene).
Proveri firewall da li je podesen kako treba,mozda ti on pravi problem,i proveri gde se nalaze ti serveri,sto su dalji od tebe,tj. od nase zemlje to cje ti ping biti vecji,logicno.
p.s. navedi igre sa kojima imas problem.
poz
p.s.s. @Geom nisi bio tako duhovit kad sam te u prethodnoj partiji zbrisao sa mape:D

Poslednja izmena:
Ajde pokusacu.Pa pokusao sam quake 2 ( nas server),CS nas server.I jos par nekih.DZABE bilo sta.

A koliki je ping prema npr. google ili benchu?

Ajde pokusacu.Pa pokusao sam quake 2 ( nas server),CS nas server.I jos par nekih.DZABE bilo sta.
Posto mi se glavni hard disk pokvario ne mogu ti recji idealna podesavanja za CS,nadam se da cju ovih dana uspeti da "popravim" hard pa cju ti onda postaviti podesavanja kako bi ti cs radio odlicno.

Hm, meni je igranje cs-a nesnoshljivo sa ukljuchenim zonealarm...Inache mi se ping krece od 45 do 60 kad je malo ljudi na serveru, a kad je full (1.5 cs beotel), onda mi je prilicno iritirajucih 80-110 :(

Nazad
Vrh Dno