Šta je novo?

Da li neko zna koliko moze da kosta dobro Technicsovo pojaca

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Kvalitetno tehnicsovo pojacalo, dobro ocuvano, polovno. Kolika mu moze biti cena (bez raznih dzidza bidza) ?

Re: Da li neko zna koliko moze da kosta dobro Technicsovo po

luka.l je napisao(la):
Kvalitetno tehnicsovo pojacalo, dobro ocuvano, polovno. Kolika mu moze biti cena (bez raznih dzidza bidza) ?
Technics,pa jos dobar???:D .Nisam cuo da postoji tako nesto.:D :D

PS. Ovo je bilo jace od mene:(

Izvini, ali sta fali Technics-u???? Imas li neko toliko bolje low-cost pojacalo kad je technics ******?

Re: Re: Da li neko zna koliko moze da kosta dobro Technicsov

Pioneer, Denon, Sansui ..... uvek su bili bolja kupovina.

Filip je napisao(la):
Izvini, ali sta fali Technics-u???? Imas li neko toliko bolje low-cost pojacalo kad je technics ******?

Halo! Ima li koga?? Paa zasto Low cost? Novo Technics-ovo pojacalo je oko 1000 DM??:wave;

Pa zato sto je neko bolje kosta od 5000 pa navise :)
Salim se, u cene nisam bas upucen, ali ne verujem da sam mnogo pogresio.
Po meni je Technics zaista jedna od boljih firmi. Kvalitet zvuka (pricam za linije) je daleko bolji od bilo kog sonija npr. Doduse moram da priznam Pioneer je ipak bolji, a sto se tice Denona i Sansui-a u ove firme nisam preterano upucen (cuo sam za njih i to je sve), verovatno zbog slabije zastupljenosti kod nas.

Re: Re: Da li neko zna koliko moze da kosta dobro Technicsov

simpson H je napisao(la):
Technics,pa jos dobar???:D .Nisam cuo da postoji tako nesto.:D :D

PS. Ovo je bilo jace od mene:(

Bas si mi uzeo rec iz usta-Technics je cista sminka-dobra sminka i zato je i skup, odnosno kosta kao i pojacala nekih ozbiljnijih firmi, a to bi bile: Yamaha,Sansui,Pioneer...Yamaha je bila uvek na prvom mestu od tih kucnih pojacala, a imas i Maranz (kako li se pise), ako vec spominjes 1000dem-za te pare moze fino da se bira, mozda cak i neke jos ozbiljnije firme.Od Technicsa je mozda jedino vredelo ono najskuplje pojacalo-kao polu profi (mozda je cak bilo odvojeno pojacalo od predpojacala) samo sto mislim da to dosta izlazi iz okvira od 1000dem.

Vrh Dno