Šta je novo?

Da li neko ima NOKIA 7600????

• Začetnik teme Začetnik teme pavlex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pavlex

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
319
Da li iko u ovoj zemlji ima mobilni telefon NOKIA 7600? Telefon je strava,i ima super mogucnosti, ne znam zasto ga ovde niko ne kupuje...,dobro jeste skup, ali je dobar!
Evo i slike:
nokia_7600g_b.jpg

ajd pozzz

ps:javite, ako imate nesto interesantno o ovom mobu,ja sam ga dobio pre 2 dana, tako da se jos upoznajemo. 😀
Ajd ,)

ok...

OK, saznao sam da ne mogu da mu dopunim memoriju,i da nemam Symbian OS 🙁
nego Nokia OS,i mogu da igram samo Java igre.
Malo mi je to bezveze,ali naspram onog sto sam imao pre, ovo je SUPER!
Da li znate,da li bih nekako mogao da mu stavim Symbian OS umesto ovog???
Da li znate neke dobre sajtove za skidanje Java igara, a da su besplatne?

pozz 🙂

Ne, ne moze da se stavi Symbian OS.A tel se lose prodaje bas zbog velike cene a nemanja symbiana i malo cudnog dizajna.

Pavle, Pavle... jel zaista želiš da nosiš ovakav telefon. Zamisli nekoj cici se dopadneš u diskoteci i treba da izmenite telefone i ti izvadiš ovaj fon. Da sam ta riba, odmah bih se okrenuo i otišao. Pa to vrišti "telefon za tatine razmažene ćerkice"!!! 😀

byMaX je napisao(la):
Zamisli nekoj cici se dopadneš u diskoteci i treba da izmenite telefone i ti izvadiš ovaj fon. Da sam ta riba, odmah bih se okrenuo i otišao. Pa to vrišti "telefon za tatine razmažene ćerkice"!!! 😀

Max, da si ti ta riba, ne bi se okrenuo za tobom, a kamoli razmenio telefone :d 😉

stvarno liči na torbicu za šminku...

očekujem od Nokie da izbaci uskoro telefon sa pravim brojčanikom i slušalicom na gajtan, samo to još nisu uradili... 😉

pa dobro...

aha,meni se mobilni svidja,s obzirom da sam ga dobio za Free, super je!A osim toga, pre sam ima SonyEricsson t200, a sad ovo!! Veliki je to skok!
ajd pozz
:wave:

U principu, relativno cesto sam vidjao likove po gradu/prevozu koji ga lomataju po sakama. Koliko ljudi toliko i cudi

[Miki] je napisao(la):
A tel se lose prodaje bas zbog velike cene a nemanja symbiana i malo cudnog dizajna.

pa cena i nije tako velika oko 150e, to je jedan od najjeftinif (nije najjeftinije nego jedan od 😀 da nebude zabune 😀 😀 😀 ) telefona sa UMTS, a i nemanje symbiana mu nije neka preterana mana jer dosta ljudi i ne korisri ili im ne treba symbian, a i to mi podiglo cenu za bar 30-40e
jedino malo smeta izgled, tj. polozaj dugmica, ali i na to bi se navikli,
bar ja bi se navikao, kada sam se navikao na 3650 navikao bi se i na ovo.

:-devil-:

byMaX je napisao(la):
Pavle, Pavle... jel zaista želiš da nosiš ovakav telefon. Zamisli nekoj cici se dopadneš u diskoteci i treba da izmenite telefone i ti izvadiš ovaj fon. Da sam ta riba, odmah bih se okrenuo i otišao. Pa to vrišti "telefon za tatine razmažene ćerkice"!!! 😀

ne kapiram samo zasto, to je tvoj izbor koji ces tel da setas, tako da mi se cini da to uopste nije problem. Kada sam ja uzeo 3650 svi su mi se smejali kavku sam ciglu uzeo, ali posle 2 meseca tri oraka koja su me najvise zezala su uzela isti tel, zato jto je bio jeftin (ovo je relativno)

GuruDexx je napisao(la):
ne kapiram samo zasto, to je tvoj izbor koji ces tel da setas, tako da mi se cini da to uopste nije problem. Kada sam ja uzeo 3650 svi su mi se smejali kavku sam ciglu uzeo, ali posle 2 meseca tri oraka koja su me najvise zezala su uzela isti tel, zato jto je bio jeftin (ovo je relativno)

100% se slazem sa tobom, isto su se i meni svi smejali kada sam uzeo 3650, a kasnije 7600 (koji i sada imam), pa su kasnije isti ti likovi kupili bas takav fon :,,:
Inace za symbian (po meni) nema zamene, tako da cu veoma uskoro da se ponovo vratim na njega (ako bog da :whip: ).
Pozz :wave:

pa da!

E hvala sto se slazete samnom!Mislim da je oblik bas interesantan,i da nema nikakve veze sa sminkom!!! Uostalom ja ne volim da sam isti kao i drugi,ovako sam interesantniji 😀 .
Znaci,tako mu je spala cena? Covece,kad je izasao kostao je oko 500€ a sad svega 160€....Jedna od njegovih specifičnosti je ta sto podrzava 3gpp, to je valjda video chat,ili tako nesto, uglavnom znam da moze da se gleda utakmica ili tako nesto preko njega, to je ono sto se sad kod nas reklamira.
Jedina mana mu je to sto nema Symbian i sto nema slot za mem.karticu.Sve ostalo je po meni OK.
Ajd mi predlozite neki dobar sajt za skidanje Java igrica i aplikacija(posto ne mogu .sis fajlove🙁 )
Ajd ljudi...
Cujemo se!!!!
hvala na podrsci GuruDex i Saka!

saka je napisao(la):
Inace za symbian (po meni) nema zamene, tako da cu veoma uskoro da se ponovo vratim na njega (ako bog da :whip: ).
Pozz :wave:

I za mene je symbian bez premca, mada mogu da kazem i da je Win odlican, radi brze od symbiana, ali cini mi se da ima manje soft-a ali mozda se i varam, duze vremena jurim symbian programe pa je mozda zato.

Dizajn je jako subjektivna stvar...
Objektivno:
+ UMTS
- Nema mem. kartice

GuruDexx je napisao(la):
I za mene je symbian bez premca, mada mogu da kazem i da je Win odlican, radi brze od symbiana, ali cini mi se da ima manje soft-a ali mozda se i varam, duze vremena jurim symbian programe pa je mozda zato.

varaš se 😀

Nazad
Vrh Dno