Hal 9000 Čuven Učlanjen(a) 14.04.2003 Poruke 614 Poena 645 20.06.2003 #1 Da li neko ima IRIVER IMP 150 i kakav je, vredi li?
Scorpio(DDMF)! Čuven Učlanjen(a) 15.07.2000 Poruke 536 Poena 620 24.06.2003 #2 hall je napisao(la): Da li neko ima IRIVER IMP 150 i kakav je, vredi li? Kliknite za proširenje... Probao sam kod druga taj player i cini mi se da vredi te pare, mada bi nasi distributeri mogli da ga prodaju po razumnim (stranim) cenama.... Zvuk je sasvim pristojan, ima 3 miliona podeshavanja, ima daljinac bez displaja (na kablu).... Sto se tice tezine, ona je sasvim pristojna itd. Da kosta do 90 ak evra, sigurno bih ga uzeo.... BTW: Da li iko ima Mercury player (kob 252), i kakva su iskustva (prodaje se u ADA computers-u i kosta 65 E)? POZ
hall je napisao(la): Da li neko ima IRIVER IMP 150 i kakav je, vredi li? Kliknite za proširenje... Probao sam kod druga taj player i cini mi se da vredi te pare, mada bi nasi distributeri mogli da ga prodaju po razumnim (stranim) cenama.... Zvuk je sasvim pristojan, ima 3 miliona podeshavanja, ima daljinac bez displaja (na kablu).... Sto se tice tezine, ona je sasvim pristojna itd. Da kosta do 90 ak evra, sigurno bih ga uzeo.... BTW: Da li iko ima Mercury player (kob 252), i kakva su iskustva (prodaje se u ADA computers-u i kosta 65 E)? POZ