Šta je novo?

Da li MTEL u nemackoj i austriji ima pravo TV prenosa sportskih dogadjaja?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Echo

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2011
Poena
215
MIslim na gledanje preko naseg RTS-a u nemackoj, dakle ne neki nemacki kanal koji moze da se gleda preko mtel-a. I ako ne moze, da li je preko adria telekoma moguce?
Recimo, da li je mogao da se gleda EURO preko rts-a?

Prilicno sam siguran da ne (Euro preko RTS-a). Nema veze čija je kompanija, bitno je da li imaju prava za odredjenu teritoriju.

Pa to je i moja pretpostavka, ali rekoh mozda u praksi imaju neki dogovor u sivoj zoni, pa ipak nekako moze.
Ne znam kako je za adria telekom.

Adria su piraterija i divljina po mogu da rade kako hoće.

Nema nista izmedju.
Piraterija koja se predstavlja kao legalni servis.
Znaci piraterija plus hipokrizija.

Teško da bi radili godinama, bili registrovana firma i imali uopšte lokaciju (i to kakvu lokaciju) na koju fizički može da se dođe :)
Zna se kako funkcionišu klasične IPTV piratske priče - nemaju ni sajt, a kamoli ovo ostalo...

To što imaju sve to ništa ne znači
teška piraterija, bilo i raznih tužbi

Teško da bi radili godinama, bili registrovana firma i imali uopšte lokaciju (i to kakvu lokaciju) na koju fizički može da se dođe :)
Zna se kako funkcionišu klasične IPTV piratske priče - nemaju ni sajt, a kamoli ovo ostalo...
Googlaj vlasnika te firme, sve će ti biti jasno. Legalno je koliko i svetska karijera njegove žene.

Ma to je druga priča, ako bi se to gledalo pola firmi u Srbiji bi bilo pod katancem. :D
Poenta priče je da posluju godinama, a nije da se kriju kao drugi piratski nelegalni servisi...

Poslednja izmena:
Pa kad imaš leđa ne moraš mnogo da se kriješ i brineš 😂

Mogu i da vas legalizuju:
😅

Kakav im je kvalitet streamova ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno