Šta je novo?

da li kupiti konfu ?

dodgeme

Slavan
Učlanjen(a)
16.06.2008
Poena
319
naime nasao sam za 69.700 din da kupim sledecu konfu

ploca: MSI 890FXA-GD65, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1/USB3
procesor: AMD X6 Phenom II 1090T 3.20ghz, 6MB 64Bit BOX Black Edition
memorija: DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz
hard: SATA3 WD Caviar Black 500GB 7200RPM + SATA2 WD Caviar Green 2TB 5400RPM
graficka: AMD Radeon 6850 1GB, DDR5, 2xDVI, HDMI, DP, 256bit
optički uređaj: DVD-RW
zvučna kartica: Integrisana
kućište: Thermaltake V3
napajanje:Chieftec 600W

posto se trenutno ne razumem preterano u to, interesuje me da li ova konfiguracija vredi te pare, i da li ce moci da mi posluzi neke bar 2 do 3 godine kao gaming konfiguracija, tj da li ce moci da pokrene novije naslove na najvecim podesavanjima ?

Za te pare moze mnogo bolja konfa da se napravi, mozda ce moci i sandy bridge da se ubaci.

Dobra je to masinica, mozda bi moglo malo jeftinije, ali i ova cena je ok. Sto se tice igara mislim da bi trebalo sve da ti tera kako treba na duzi rok (mozda skyrim ,kad se pojavi, malo zapne, ostalo ne bi trebalo da bude problem)

a i da zapne kod skyrim-a to mu je do karte koju lako moze prodati pa doplatiti za nesto malo bolje(ako i kada skupi malo vise novca)
a u tom cenovnom rangu(ili malcice vise) mogao bi da uzme i5 2500k i onda nema frke...

Za 400 din vise :))

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    20.3 KB · Pregleda: 91
Bolje je ova konfiguracija sto je dexter87 postavio.SB platforma 6870 grafika bolje napajanje sigurno nego u toj amd konfiguraciji.Manje memorije mada se ona uvek lako dokupi i jeftina je.a procesor ce da jede amd-a za dorucak rucak veceru i jos ce da pretekne za ljubimce.

Ubacena su dva stapa od po 4Gb memorije ^ (pise kod kolicina)
procesor ce da jede amd-a za dorucak rucak veceru i jos ce da pretekne za ljubimce.
:d

Poslednja izmena:
Pa ipak ce morati da izbaci taj jedan stap, ako insistira na sistemskom hardu koji si ti prevideo. Dobar je koncept, pouzdan Caviar Black za sistem, Caviar Green za podatke.

takodje bih pre isao na dexterovu kombinaciju :)

Vrh Dno