Šta je novo?

Da li je virus ili VERAT???? Sponsoruse.com

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Pojavljuje mi se ova poruka od juche.... Znachi, lichi na klasichan win prozorchic.....I naravno da smara... Inache Verat je provajder i mislim da se prvi put pochelo pojavljivati dok sam bio na sajtu Plato knjizare...

Je li neko video ovako neshto do sada....

Instalirani su i AV i firewall, i SpyBot i CWShredder.....

ja sam na infoskaju, i isto mi se pojavljuje...
nije bre nishta, to je placena reklama (vlasnicima foruma)...
meni se pojavljuje kad sam na yumetal.net forumu...

a ako nishta, sajt je skroz ok... :mrgreen:

Ccccc....poshto su uvideli da su POPUP prozori manje-vishe zaobidjeni, sada su se dosetili ovoga...

kome su platili kad mi se pojavljuje dok picim CS na net-u,sve ostalo pogaseno osim CDeath-a...

Konektovan sam sad preko Beotel-a i ponovo se dogadja isto... Ovog puta samo proveravam mail, chak ni browser nije aktivan...

OVO nema veze sa sponzorstvom pojedinim sajtovima...Barem ne na klasichan nachin...
:cuss:

da,meni se to desilo preko yubc-a, izmaltretirao me jezivo,jer kad se pojavi nestane mi zvuk u CS ,onda moram opet da se konektujem a server je full.......

Nije to prvi put, takvi prozori iskachu odavno sa raznim sadrzajima i imaju veze sa glupim messengerom...sklonite messengerl i nece ih vishe biti...

Izgleda da si u pravu. Meni ne izlcu ti pop-upovi i koristim Verat...Ali kod mene je deinstaliran Messenger.

Ko hoce takodje da ga ukoni, a nije imao koga da pita kako :) evo najefikasnijeg resenja...

[code:1] Click [Start] [Run] and in the [Open:] box type or copy/paste the following command
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Click [OK] [/code:1]

Ne obazirite se na error unable to unregister OCX - to je normalno...

Nazad
Vrh Dno