Šta je novo?

Da li je tacno .....

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
.... sto mi rece ortak, da se u SAD pojavio softver koji omogucava
da CD pisac REZE DVD-diskove?

Ako ima da li se program pojavio kod nas, naravno sa popustom (D) !!!!!

Pozdrav

deki30

Naravno da postoji, ali za DVD pisace :)
Nemoj mi reci da si stvarno poverovao da CD pisac moze da pise po DVD-u?!

nekako i mogu da verujem da moze da ih nasnimava kao obicne cdove. tj. mozda moze da snimi nekoliko stotina megabajta. mada cisto sumnjam. a i da moze sto bi neko trosio dvd disk?

Hahaahaha ovo je dobra fora [mozda cak i bolja od one moje za dz software :D ], to nije moguce jer je skroz drugaciji nacin rada lasera itd.

Pa ako se ne varam i nove verzije Nera omogucuju snimanje DVDova, ali naravno samo na DVD pisacima.

Covek je sigurno video onaj pop-up banner koji je postavljen na gomilu site-ova, sa natpisom "your DVD movie on CD" (otprilike). Vec pretpostavljate kakav to software nude...

deki30 je napisao(la):
.... sto mi rece ortak, da se u SAD pojavio softver koji omogucava
da CD pisac REZE DVD-diskove?

Ako ima da li se program pojavio kod nas, naravno sa popustom (D) !!!!!

Pozdrav

deki30

Izem ti ortaka...
Ako bi to bilo moguće (što nije, jer laseri rade na drugoj frekvenciji, a uz to za dvd, je mnogo X precizniji), zašto bi se onda mučili da prave DVD pisače, i zašto ih onda lyudi uzimaju za otprilike 900 eura ???

Jel ti veruješ u sve što ti kažu???

Ma ok decko se verovatno ne razume Bog zna kako u hardware, ali da je samo malo logicno razmislio...

To je upravo ono sto je svako od nas vec i zakljucio... Paket za KOMPRESIJU DVD filmova u DivX ili neki drugi format i snimanje istog na CD. Da si proucio "details", video bi i sledece:

"Our software compresses the large DVD files on your standard DVD to VCD, SVCD, and DivX much the same way the popular MP3 format compresses audio. "

e,sad bas.....

a evo i malo objasnjence:
DVD/CD-RW u austriji kosta,ni manje ni vise,nego 275,43 eura!
znam,znam da nije to to,ali samo dajem podatke kojima posedujem ;)

Vrh Dno