leksa je napisao(la):Meni je stigao taj StarTrek jos pre desetak dana (ili mozda koji dan manje), ali mi se cini mnogo lose. Mislim, nisam se zadubljivao u pricu mnogo (posto se ne lozim na ST) a grafika mi izgleda kao da je igra ispala iz neke '99-'00 godine...
maxer je napisao(la):...
Igra je DirectX 9 pa ako nemas odgovarajucu graf.kartu, verovatno ti se zato tako cini.
Kod mene na 9500 i DX9.0a to izgleda Odlicno.
Nije za padanje u nesvest (ipak je to unapredjeni Q3) ali je sasvim na nivou sadasnjih trendova.
leksa je napisao(la):Meni je stigao taj StarTrek jos pre desetak dana (ili mozda koji dan manje), ali mi se cini mnogo lose. Mislim, nisam se zadubljivao u pricu mnogo (posto se ne lozim na ST) a grafika mi izgleda kao da je igra ispala iz neke '99-'00 godine...
OptiPlex je napisao(la):...Ima li ona u sebi dx9 efekte ili samo tako kazu da je Dx9 igra ? Posto je Q3 endzin...
P.S. da, stigla je.
MAD_MUzzY je napisao(la):Em, sta ste se svi napalili na dx kad je to OGL igra. Cista marketinska provokacija i malverzacija :mrgreen: ! Dx9 mu verovatno treba za mazanje ociju i eventualno zvuk.
Igru sam inace presao za 2 dana, nije nesto preterano teska, ali je veeeoma zanimljiva i drzi za stolicu (mene bar O).
Q3 su izvukli do kraja i izgleda odlicno. Procackajte malo po Advansed opcijama.
OptiPlex je napisao(la):...
Tacno tako, ==bote, koji sam *****, pa to je Q3 ogl endzin, fuck DX9 ;P
Muzzy, ima li sanse da mi narezes to ? Ja sam na Novom Bgd-u kod novog Merkatora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari