Šta je novo?

Da li je stigao ST Elite Force 2?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Lexo?

Stigao, nije los ako si voleo prvi deo.

Meni je stigao taj StarTrek jos pre desetak dana (ili mozda koji dan manje), ali mi se cini mnogo lose. Mislim, nisam se zadubljivao u pricu mnogo (posto se ne lozim na ST) a grafika mi izgleda kao da je igra ispala iz neke '99-'00 godine...

leksa je napisao(la):
Meni je stigao taj StarTrek jos pre desetak dana (ili mozda koji dan manje), ali mi se cini mnogo lose. Mislim, nisam se zadubljivao u pricu mnogo (posto se ne lozim na ST) a grafika mi izgleda kao da je igra ispala iz neke '99-'00 godine...

Igra je DirectX 9 pa ako nemas odgovarajucu graf.kartu, verovatno ti se zato tako cini.
Kod mene na 9500 i DX9.0a to izgleda Odlicno.
Nije za padanje u nesvest (ipak je to unapredjeni Q3) ali je sasvim na nivou sadasnjih trendova.

maxer je napisao(la):
...

Igra je DirectX 9 pa ako nemas odgovarajucu graf.kartu, verovatno ti se zato tako cini.
Kod mene na 9500 i DX9.0a to izgleda Odlicno.
Nije za padanje u nesvest (ipak je to unapredjeni Q3) ali je sasvim na nivou sadasnjih trendova.

Ima li ona u sebi dx9 efekte ili samo tako kazu da je Dx9 igra ? Posto je Q3 endzin...

P.S. da, stigla je.

leksa je napisao(la):

Glupo mi je da te stalno cimam... :) Ali kad nemam izbora... Ipak te igre zavrse kasnije kod ostatka ljudi sa foruma, a ja prvi probijem led...

OptiPlex je napisao(la):
...Ima li ona u sebi dx9 efekte ili samo tako kazu da je Dx9 igra ? Posto je Q3 endzin...
P.S. da, stigla je.

Na to nemam odgovora. Ne znam koji graficki efekat je tacno DX9 ali bih mogao da nagadjam ... ja sam zadovoljan kako to na Radeonu izgleda.

Izdavac igre je naveo da je ona DX9 i da zahteva odgovarajuci hardver da bi bila u potpunosti izvrsavana na korisnikovom racunaru. Sta se desava ako imas DX8 karticu tj. sta se i kako onda vidi, to ne znam.

Em, sta ste se svi napalili na dx kad je to OGL igra :D. Cista marketinska provokacija i malverzacija :mrgreen: ! Dx9 mu verovatno treba za mazanje ociju i eventualno zvuk.
Igru sam inace presao za 2 dana, nije nesto preterano teska, ali je veeeoma zanimljiva i drzi za stolicu (mene bar O:) ).
Q3 su izvukli do kraja i izgleda odlicno. Procackajte malo po Advansed opcijama.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Em, sta ste se svi napalili na dx kad je to OGL igra :D. Cista marketinska provokacija i malverzacija :mrgreen: ! Dx9 mu verovatno treba za mazanje ociju i eventualno zvuk.
Igru sam inace presao za 2 dana, nije nesto preterano teska, ali je veeeoma zanimljiva i drzi za stolicu (mene bar O:) ).
Q3 su izvukli do kraja i izgleda odlicno. Procackajte malo po Advansed opcijama.

Tacno tako, ==bote, koji sam *****, pa to je Q3 ogl endzin, fuck DX9 ;P

Muzzy, ima li sanse da mi narezes to ? Ja sam na Novom Bgd-u kod novog Merkatora...

Meni si blizi Filipenko, naravno, ako smes da se pojavis ;)
Igra je bas ok, bolja od Unreala 2, ali je isto izgleda haiku...

Ma doci ce Filipenko sam... :mrgreen:

Vrh Dno