Šta je novo?

Da li je problem u androidu ili bateriji?

markoni11

Cenjen
Učlanjen(a)
27.12.2013
Poena
154
Imam HTC Wildfire S ( android 2.3.5 ). Od skoro mi se dešava da dok punim telefon na punjaču procenat napunjenosti baterije opada. Problem nije u punjaču jer sam probao i drugi i isto se dešava ( dok se puni u pozadini ne rade nikakve zahtevne aplikacije niti WiFi ). Interesantno je i to što u Battery Widget-u piše da voltaža raste ( do nekih 4080mV ) a u isto vreme procenat napunjenosti opada. Kada se telefon restartuje procenat je na 100%. Pokušao sam i sa rekalibracijom baterije ali se ništa nije promenilo. Inače baterija drži dobro i nemam osećaj da manje izdržava nego kada je bila nova.
Pitanje je da li je do androida ili je baterija otišla.
Ako je potrebno da kupim novu bateriju dajte neki predlog gde u Beogradu mogu da se kupe neke normalne ( i koje ) baterije. Sve što sam našao na internetu je neko kinesko đubre.
Unapred hvala na pomoći.

Pa to je vec star model,tako da je i baterija verovatno odavno odsvirala svoj radni vek.
A i GB verzije androida nisu bili bas stedljivci.

Hvala na odgovoru, a da li znaš gde se u Beogradu mogu kupiti dobre baterije? Ne bih da poručujem i kupujem preko neta jer ko zna šta će mi poslati. Radije bih da kupim u nekoj radnji.

Ne bih znao posto nisam iz Beograda,ali se nadam da ce se neko javiti za to pitanje :)

Nadan se i ja, posto ne mozes da kupis normalnu bateriju (bar za ovaj moj telefon). Svi nude neko djubre od baterija od kojih je, ova moja stara, 2 puta bolja.

Pa tako je i za nove modele,tesko mozes naci original.
Ortak uzeo bateriju za S1,pa mu eksplodirala u dzepu.

Vrh Dno