Recoba20
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 13.12.2004
- Poena
- 1,085
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-11500 & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Red
- Matična ploča
- Asus TUF GAMING H570-PRO WIFI
- RAM
- Kingston HyperX Fury Black 4x8GB
- GPU
- Sapphire Pulse RX 6700 XT
- Storage
- Kingston KC3000 1TB; Seagate Baracuda 4TB, WD Red Plus 4TB
- Zvuk
- Topping E30, Eris PreSonus E3.5
- PSU
- EVGA SuperNOVA 650 G6
- Kućište
- PHANTEKS Eclipse P600S
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050
- Laptop
- Huawei D15
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pristup internetu
- Wireless provajder
Nisam neki igrac (gejmer). Odigram par naslova godisnje (AC, FC, Dishonored i sl.). Ne igram svaki dan, nego uhvatim nedelju-dve igram, pa onda ne igram mesecima. Vremenom se nakupilo igara koje nisam igrao, a hteo bih (Hitman, Metro, Wolfenstein, Witcher, Cyberpunk, RDR2 i sl.) Da su neka normalna vremena, o upgrade graficke jos ne bih razmisljao, vec bih vozio i dalje grafiku iz potpisa dok god ne predjem zeljene igre iz prethodne decenije, a onda bih uzeo nesto novo. Posto vremena nisu normalna (kripto ludilo, pandemija, rat, inflacija itd.) cini mi se da je ovo trenutak da se uzme nesto bolje jer imam osecaj da ce vrlo brzo da inflacija pojede sadasnje cene (svega), plus ce kripto (verovatno) opet da se zalaufa. Mozda i gresim. Zato sam resio da uzmem graficku sada i penzionisem RX480 nakon 6 godina, a sledece godine i neki 1440p monitor da zameni postojeci U2312HM posle 10 godina rada. Za graficku mi je prvi favorit AMD 6700XT u Sapphire Pulse izvedbi.
Interesuje me, da li ce moje napajanje (Seasonic 520W) moci da izgura pomenutu grafiku?
Naravno, i ostale predlozi za graficku su dobrodosli. Overklok i RGB me ne zanimaju, bitno mi je da je graficka ima dobro (tiho) hladjenje.
Interesuje me, da li ce moje napajanje (Seasonic 520W) moci da izgura pomenutu grafiku?
Naravno, i ostale predlozi za graficku su dobrodosli. Overklok i RGB me ne zanimaju, bitno mi je da je graficka ima dobro (tiho) hladjenje.