Šta je novo?

Da li je ovo prevara?

a c a

Uticajan
Učlanjen(a)
04.11.2003
Poena
1,625
Moja oprema  
Laptop
HP 8570p
Mobilni telefon
Realme 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovaj mail sam dobio identican na 4 naloga, ali mnogo mi je sumnjiv:
sa maila [email protected]:

"

Vreme je da pokažemo svoju humanost na delu i pomognemo onima kojima je pomoć zaista neophodna.

Mobilna Telefonija Srbije je pokrenula akciju "Pomozite deci sa Kosova" putem SMS-a. Sve što treba da uradite je da pošaljete sledeću poruku na broj 3332 koja se sastoji iz dva dela:

iznos_u_dinarima(5,10,20) jokam(šifra akcije)

Npr:
5 jokam - Skida sa Vašeg kredita 5 dinara i prebacuje na račun CK
10 jokam - Skida sa Vašeg kredita 10 dinara i prebacuje na račun CK
20 jokam - Skida sa Vašeg kredita 20 dinara i prebacuje na račun CK

Napomene:
1. Akcija traje još nekoliko dana, požurite
2. Mogu se slati samo 5, 10 ili 20 dinara, iz sigurnosnih razloga
3. Postupak se može ponoviti neograničen broj puta.
4. Akcija važi samo za 064 i 065 mreže

Zahvaljujemo Vam na Vašoj humanosti!

Dežurni operater MTS-a,
Ðorđe Mijailović
"

Verat nalog se od skora moze dopuniti internet satima i preko SMS-a. Postupajuci po ovom mailu, uplate internet vremena odlaze na user: jokam ( u vrednostima 5h, 10h i 20h)

Prevara.

Trebalo bi pronaci tog "jokam" i kosti mu slomiti. :mad:

Izvinjavam se na grubosti.

.

Poslednja izmena:
sta se bre izvinjavas....treba, bre, u akciju, pa naci tipusa koji na taj nacin hoce da prevari ljude! :mad:
a da ne kazem da ce ubuduce ljudi prvo morati da razmisle ukoliko zele da zaista pomognu nekome kroz takvu (ali pravu) akciju :mad:

Nije to nista.Pre par meseci se reklamirao jedan tip na pc berzi koji je navodno otkrio nacina kako da zeznes telekom i za 250 din kredita dobijes x2 ili cak x3.Navodno telekom je uveo dopunu preko maila.
Sve sto treba da ucinite je je da posaljete broj dopune na [email protected](ili nesto slicno,ne secam se).
Kao da bi telekom koristio hotmail.Ovaj joksa se mnogo *****o sto je koristio provajderski mail umesto webmaila ko kolega gore, koga nikada nece uhvatiti.

I ja sam dobio pomenuti mejl pre ~ mesec dana. Posumnjao sam cim sam video 5/10/20 jokam vrednosni papir" iako u tom trenutku nisam znao da time dopunjava(m) neciji internet nalog :d

@ LaKosta
O tome je i bilo rasprava na EliteSecurity i Bench forumima...

"Pomozite deci sa Kosova" - Stvarno nisko... Tog treba streljati

Nazad
Vrh Dno