Šta je novo?

Da li je ovo normalno?!

mojo_jojo

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2002
Poena
619
Kupio sam skoro saphire 9200 non-se 128Mb. Stvar je u tome što je heatsink na grafičkoj toliko vruć da ne mogu da držim prst na njemu duže od par sekundi! :zgran: Ovo se sve dešava sa otvorenim kućištem. Ovo se sve dešava kad sam u desktop-u i gledam eventualno tv.

Da li je ovo normalno?!

Inače Rise of nations ne puca kad igram. Doduše kad skrolujem preko mape skrol uopšte nije smooth nego onako sjecka, doduše sjecka uvijek na istom mjestu. Ovo bi trebalo da je do drajvera jel' tako?

Definitivno nije normalno sto se toliko zagreva. Ja sam imao HIS 9200 sa 64MB (znaci isti chip) i tokom rada je bio mlak, ali bas mlak. Sto se tice Rise of Nations, to je igrao moj cale do iznemoglosti, i na masini sa pomenutom kartom, T-bredom @ 2400+ i 512MB memorije sve je radilo potpuno glatko.
Znaci problem trazi u manjku memorije (ako imas 256) ili losim driverima (nisi naveo koje drivere imas ?).

nesharm je napisao(la):
Definitivno nije normalno sto se toliko zagreva. Ja sam imao HIS 9200 sa 64MB (znaci isti chip) i tokom rada je bio mlak, ali bas mlak. Sto se tice Rise of Nations, to je igrao moj cale do iznemoglosti, i na masini sa pomenutom kartom, T-bredom @ 2400+ i 512MB memorije sve je radilo potpuno glatko.
Znaci problem trazi u manjku memorije (ako imas 256) ili losim driverima (nisi naveo koje drivere imas ?).

dx9 i poslednji koji su izašli do prije mesec dana. Inače imam 512ram-a jedini je problem u tome što imam cel2.0, možda zato štopa?

Kažem vam da ne može da se pipne od vreline. Pada mi na pamet daje to zbog ovog glupog dizajna heatsinka.

Ima li negdje da se kupi neki bolji? I kako da skinem ovaj koji je zalepljen?

Nazad
Vrh Dno