Aca je napisao(la):Ja sve perem u ves masini, a jos dodam i Lenor da lepse mirise.![]()
![]()
Aca je napisao(la):Ja sve perem u ves masini, a jos dodam i Lenor da lepse mirise.![]()
![]()
Genghis Khan je napisao(la):Ja koristim medicinski alkohol i magichnu krpu...A tastaturu produvavam na kompresoru (cale mi zubar pa su svi preduslovi zadovoljavajuci)...
Ser_Zile je napisao(la):Evo mog nacina :
Monitor nisam obrisao sa strane od kad sam ga kupio a to je 3 god.
Gledam samo u ekran jer nesmem da pogledam okolo jer ko zna kako to izgleda.
Ekran obrisem rukavom kad ga pljunem jer se iznerviram kad igram nesto![]()
Ovo sto ja koristim je dosta kvalitetno i napravljeno je od organskih materija, i uvek ga rastvorim u toploj vodi.Alexandar je napisao(la):Sredstva za pranje stakla obicno sadrze amonijak, nisam siguran koliko je to bezbedno za zastitne premaze na ekranu. Za ekran je najbolja obicna voda ili neki blagi sapun rastvoren u vodi.
Genghis Khan je napisao(la):Ja koristim medicinski alkohol i magichnu krpu...A tastaturu produvavam na kompresoru (cale mi zubar pa su svi preduslovi zadovoljavajuci)...
luka.l je napisao(la):He, pa kako mi to nije palo na pamet. To ce taman da mi dobro dodje jer ova uboga taiwan-ka ne moze da se otvori bez krckalice, var aparata i cekica tako da je jedini nacin neka izmedju varijanta.![]()
Ufretin je napisao(la):Sta, upisaces caleta ne medicinski fakulet?!![]()
![]()
![]()
luka.l je napisao(la):He, pa kako mi to nije palo na pamet. To ce taman da mi dobro dodje jer ova uboga taiwan-ka ne moze da se otvori bez krckalice, var aparata i cekica tako da je jedini nacin neka izmedju varijanta.![]()
septimus je napisao(la):??? Pa zar njegov cale nije u Shvabiji... cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari