Šta je novo?

Da li je moguce

bez_nika

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2004
Poena
319
Da li je moguce da vam neko provali password za internet konekciju i ubaci neki drugi? Ako je to moguce kako da se zastitim od takvih napada, i kako da vratim svoj stari password za svoj user name jer nebih da ga menjam?

Moguce je, narocito ako se aktivirao pamcenje lozinke pri konektovanju. Svojevremeno sam imao negde programcic koji je iscitavao takve lozinke iz cashe-a. Prvi korak je, ako si to radio (pamtion passworde), da isto sto pre iskljucis. Sto se tice promenjenog passworda verujem da ces morati da se obratis direktno provajderu i zatrazis izmenu.

Nisam koristio opciju da pamti password. Jednostavno sad kad ukucam password napise invalid user name or password. Logicno pomislim da nemam vremena na internetu. Udjem na drugi nalog kod istog provajdera i na provjeru vremena mi isto izbaci da nevalja user name ili password i onda skontam da mi je neko promjenio isti. Znam da nije niko od ukucana ili prijatelja jer neznaju password, pa je druga pomisao bila da je neko sa neta nesto uradio. Kako da se ja zastitim od ovakvih upada????

Jesi li bio na konekciji od tog provajdera kada si pokusavao da se ulogujes na te naloge?

Ipak je u pitanju samo minus kod provajdera. Uplatio sam vrijeme i sve je uredu. Samo sto nisam znao da kad uletim u minus nemogu ni da provjerim vrijeme ni da otvaram postu iako se logujem kod istog provajdera samo sa drugim user name-om. Tek danas sam saznao da me zakljucavaju kad nemam vremena.Ranije sam mogao bar postu da procitam sa drugim username-om a sad nemoze ni to. Kakva glupost. Sad izvinite sto sam vas maltretirao za ovakvu glupost. :S: :S: :S:

Nazad
Vrh Dno