cile je napisao(la):Pa trebalo bi da moze, nema razloga da ne radi...
Ali je po meni to malo besmisleno... Ako vec postoji KT266A ploca i DDR memorija glupo je u nju stavljati Durona 800... U najmanju ruku bi ga trebalo prodati i zameniti Morganom... to nije prevelika doplata a stvarno je greotamuciti KT266A plocu sa procesorom prosle generacije, posebno sto su procesori dosta jeftini
Hate je napisao(la):Pa zbog toga i pitam. Nemam dovoljno novca da menjam plocu i SDR na DDR, pa josh i procesor. Dovoljno je shto sam kupio DVD i Color printer. Naravno, cim se saberem menjam i procesor.
Misko je napisao(la):Naravno kad sve ovo prorad postovacu sta i koliko moze ploca. Pozdav.
Aca je napisao(la):Samo da ti kazem da nije bas pametno drzati magistralu na 170Mhz, cisto zbog periferija. Sasvim je dovoljno 8x150, a najbolje 9x133.Ja ga drzim na ovoj srednjoj vrednosti.
notax je napisao(la):Auuu. Zaboravih da to nije EPOX. Nista od PCI 1/5 i memorija 3/4.
Pa, sto to toliko kosta, ili jos bolje sto se to kupuje kada je EPOX tata?
Misko je napisao(la):Ma ja se sve tripujem da i Abit to ima, kako drugacije da objasnim Barakudinih 200+, tu je PCI 50+ a nema HDD-a koji moze na toj frekvenciji da digne Win. verovatno ploca automatski obori posle neke odredjene vrednosti i ovako su dokumentovani 3:1 i 4:1, pa su mozda i druge opcije provucene.
notax je napisao(la):Pa, ti probaj, pa nam javi ako si spalio neku periferiju.
Osim, ako oni koji su kupili ta dva komada, ne zele da experimentisu.![]()
Hate je napisao(la):Da li Duron na 800 Mhz radi na plocama sa chipsetom KT266 A
i DDR memorijom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari