Šta je novo?

Da li je moguce...

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
da je 300W slabo napajanje za radeon 9700? Citao sam da nekom liku nije htela da se inicijalizuje masina sa 300W nego tek kad je uzeo emax 450W?!

nije.... meni radi sa Chieftec 350W :)

R300 cip trosi podosta energije cini me se oko 40-50 W

Gledaj amperazu na +12V supply...
Ispod 10-12A nema sanse, a dobro ce da radi tek sa 17-18A.

Naravno zavisi i od toga sta sve jos ima u konfiguraciji, ali generalno je to to u slucaju neke uobicajene kolicine komponenti, recimo 1-2 CD, 1 HDD, 1 floppy...

Da li se meni cini ili Broze ti planiras da uzmes ako vec nisi nekog radeona,reko bi po raspitivanju zadnjih danacheers

Da radi se na tome, uspostavljeni su neki bilateralni odnosi na najvisem nivou;) videcemo...

Nije se samo Broz zapalio za Ati-ja,evo gledam sad vise od pola novih threadova je o Atiju.Nvidia je u teskoj defanzivi koliko primecujem

Da mi je neko rekao pre pola godine da ce ati imati 3(tri) karte koje su brzze od najbrzze nV ja mu ne bih verovao, cak bi mislio da je lood, ipak to se desilo...
Jedino za cim cu zaliti je ViVo...

Broz je napisao(la):
Da mi je neko rekao pre pola godine da ce ati imati 3(tri) karte koje su brzze od najbrzze nV ja mu ne bih verovao, cak bi mislio da je lood, ipak to se desilo...
Samo sto se bojim da ce "osveta" NVidie biti zestoka...
Nadam se da necemo svi mi (i ja sam...) koji smo nakon toliko godina "izdali" NVidiu za sest meseci gorko zazaliti taj potez...ma WTF, ima Rade svojih prednosti kako god okrenes, nije bas sve u brzini i kompatibilnosti !

drapin je napisao(la):
Samo sto se bojim da ce "osveta" NVidie biti zestoka...
Nadam se da necemo svi mi (i ja sam...) koji smo nakon toliko godina "izdali" NVidiu za sest meseci gorko zazaliti taj potez...ma WTF, ima Rade svojih prednosti kako god okrenes, nije bas sve u brzini i kompatibilnosti !
Mislim da se varas ne zbog toga sto je u pripremi novi atijev cip nego sve se vise suska o tome da najaci model nv nesto i nece biti spektakularno brzi od 9700pro a ja sam siguran da ce odma izaci kontra radeon 10000 samo bi mu ime i govorilo o moci jel takocheers Inace koliko ima razlike vremenske kako je izasao 9700 pro i nv koja jos nije izasla taman da se napravi novi cip,ali nema tu puno oba proizvodaca su vrhunska sve ostalo je invidualno,ja jedino zameram od samog pocetka ati-u na drajverima,jel imati najacu kartu i gatati da li ce neka igra raditi ili ne je sramota;)

Vec se zna koja je osveta Nvidie a ona ce biti max 20-30 % brza,a posto ce raditi na 50-60 %vecim frekvencijama to bis i nije neka osveta.
Ali zato imaju skoro savrsene drajvere gde im ATI nije ni do kolena,ali se i tu Kanadjani popravljaju!
Uglavnom bice zanimljivo videti borbu u trzistu grafickih karti ove 2003 godine.
Da sam na SevernoAmerickom kontinentu i da imam jedno 100000$,ulozio bi ih u Ati-jeve deonice(ajde nek zapamti neko kolika im je vrednost,pa da prodiskutujem za godinu dana,boze zdravlja)

Evo mene opet s neba pa u rebra daa pitam nesto.
Gledam mnoge cenovnike i nigde nevidim 9700PRO i zanima me cena jedne takve karte zato ko sta zna nek prijavi.

Calibra 4WD je napisao(la):
Vec se zna koja je osveta Nvidie a ona ce biti max 20-30 % brza,a posto ce raditi na 50-60 %vecim frekvencijama to bis i nije neka osveta.
Ali zato imaju skoro savrsene drajvere gde im ATI nije ni do kolena,ali se i tu Kanadjani popravljaju!
Uglavnom bice zanimljivo videti borbu u trzistu grafickih karti ove 2003 godine.
Da sam na SevernoAmerickom kontinentu i da imam jedno 100000$,ulozio bi ih u Ati-jeve deonice(ajde nek zapamti neko kolika im je vrednost,pa da prodiskutujem za godinu dana,boze zdravlja)

Da znas da sam i ja o tome mislio. Da imam neki kesh ispazario bi njihove deonice.

Nego cudno mi ovo drapinovo obrazlozenje: "nije sve u kompatibilnosti" , pa u cemu je onda?! Treba da se molim da ce mi igra raditi pod ATi-em - pa to je nesto najbitnije, ne znam mozda drugacije gledamo na to...

Mozda je Drapin mislio da nije sve do ATI-ja,i sam EA je potvrdio da su
problemi sa Ati karticama u njihovim sportskim igricama delimicno i njihova krivica

Vrh Dno