Samo sto se bojim da ce "osveta" NVidie biti zestoka...Broz je napisao(la):Da mi je neko rekao pre pola godine da ce ati imati 3(tri) karte koje su brzze od najbrzze nV ja mu ne bih verovao, cak bi mislio da je lood, ipak to se desilo...
Mislim da se varas ne zbog toga sto je u pripremi novi atijev cip nego sve se vise suska o tome da najaci model nv nesto i nece biti spektakularno brzi od 9700pro a ja sam siguran da ce odma izaci kontra radeon 10000 samo bi mu ime i govorilo o moci jel takocheers Inace koliko ima razlike vremenske kako je izasao 9700 pro i nv koja jos nije izasla taman da se napravi novi cip,ali nema tu puno oba proizvodaca su vrhunska sve ostalo je invidualno,ja jedino zameram od samog pocetka ati-u na drajverima,jel imati najacu kartu i gatati da li ce neka igra raditi ili ne je sramotadrapin je napisao(la):Samo sto se bojim da ce "osveta" NVidie biti zestoka...
Nadam se da necemo svi mi (i ja sam...) koji smo nakon toliko godina "izdali" NVidiu za sest meseci gorko zazaliti taj potez...ma WTF, ima Rade svojih prednosti kako god okrenes, nije bas sve u brzini i kompatibilnosti !
Calibra 4WD je napisao(la):Vec se zna koja je osveta Nvidie a ona ce biti max 20-30 % brza,a posto ce raditi na 50-60 %vecim frekvencijama to bis i nije neka osveta.
Ali zato imaju skoro savrsene drajvere gde im ATI nije ni do kolena,ali se i tu Kanadjani popravljaju!
Uglavnom bice zanimljivo videti borbu u trzistu grafickih karti ove 2003 godine.
Da sam na SevernoAmerickom kontinentu i da imam jedno 100000$,ulozio bi ih u Ati-jeve deonice(ajde nek zapamti neko kolika im je vrednost,pa da prodiskutujem za godinu dana,boze zdravlja)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari