denixue
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.06.2013
- Poena
- 154
E ovako.. bio sam sa drugovima na vikendici... poneo sam zvucnike koji su stari oko 8god.. bili su svuda na veseljima,zurkama. imam 5 manjih zvucnika i 1 veci.. Cale mi je rekao da su u to vreme kostali ko jedan dobar auto ,koliko ih je platio.. neverovanto koliko jako se cuju.. jedno 10x jace nego u nekim diskotekama.. ceo jedan dan su radili na max pojacani (ja nikad u kuci nisam pojacavao do kraja a i bila su mi povezana samo 2 na stereo modu, jer ne mogu u kuci na max iako su samo 2
vi nemozete da verujete kako se to cuje, mnogi ce misliti da preterujem ali to nije normalno) i predvece je riknulo
.. znaci na najace pojacanom cujem samo malo bas.. onde gde ide input l,r sl,sr i sur,c cini mi se da radi .. a gde je output kada ubacim tu zvucnike nista se ne cuje.. mene samo zanima da li moze bana da se napravi ponovo na jednom od zvucnika i da li moze koji god da je kvar da se popravi na zvucnicima i da se cuju u neverovatnom stanju kakvom su i bili.. jer ne baca mi se oko 1000 evra sada za profesionale neke zvucnike