Šta je novo?

Da li je moguce kontrolisati SMS

lstintm

Čuven
Učlanjen(a)
17.04.2002
Poena
601
Slucajno sam cuo, decko se hvalio da moze "skinuti" bilo ciji primljeni ili poslati SMS sa 063 mreze. Da li je moguce?

Ono stvarno zvuci neverovatno...
Cak i da neki takav uredjaj postoji kostao bi brdoooooo para... A kako uopste tako nesto i moze da se napravi?

BTW. ja sam uspeo sam ficom da idem 243km/h :D

cile je napisao(la):
Cak i da neki takav uredjaj postoji kostao bi brdoooooo para... A kako uopste tako nesto i moze da se napravi?

Nije fica, niti neka slicna naprava. Pretpostavljam da je radnik mobtela i da ima pristup, ... Ranije sam mislio da je to automatizovani proces i da niko ne moze proviriti, pa sam koristio SMS za kontakt sa inostranstvom. Sada izbegavam. Jos uvek se pitam da li je to samo hvalisanje za sankom ili neko stvarno moze proveriti bilo ciji SMS.

Moze se citati bilo ciji SMS, dodavati na racun, skidati sa racuna, dodavati brojeve koje si/nisi zvao
Apsolutno potpuna kontrola bilo cijeg telefona
Vazi i za post i pre paid...
Samo se ulogujes kao admin i ...
Ajd...

Shale je napisao(la):
Moze se citati bilo ciji SMS, dodavati na racun, skidati sa racuna, dodavati brojeve koje si/nisi zvao
Apsolutno potpuna kontrola bilo cijeg telefona
Vazi i za post i pre paid...
Samo se ulogujes kao admin i ...
Ajd...

Bas tako!
Postoje ljudi u mobtelu koji su zaduzeni samo za to!boom
Mislim na onaj deo o dodavanju na racun i sl.

cile je napisao(la):

Kako si stao u ficu? :D

Ja jedva i u onog tvoj Yuga!

byMaX je napisao(la):
Kako si stao u ficu? :D

Ja jedva i u onog tvoj Yuga!

Au MaX, skupo ces mi ovo platiti :D Ma bre to je bio onaj trkacki fica bio je i na sajmu :)
A Yuga mi ne diraj... btw. ajde kako si ti stao, nego i ti i ja i Nedjo, a i onaj 17" monitor :)

A sto se tice SMS... pa dobro moze iz mobtela bez problema... ali ovako ne

Nazad
Vrh Dno