kupovacemo originalni softvergladiac je napisao(la):[B I BTW ako neko od upucenijh zna sta ce se kasnije desavati sa SW kod nas.
austin je napisao(la):kupovacemo originalni softver![]()
Da, istina je. Ja sam danas išao do SKC-a i pokupovao šta je preostalo, a kažu da više softver neće ni dobijati. Biće samo teška ilegala, ono kao: "Alo, čoveče. Je l' možeš da se nađemo, frka mi je."gladiac je napisao(la):...NT soft i Extreme, kao i vecina bolje snabdevenih Cd klubova u gradu? U topicu Games je V.I.D ostavio post. I BTW ako neko od upucenijh zna sta ce se kasnije desavati sa SW kod nas.
Cuti MAX, sta bi radio da si poslodavac(ko nekibyMaX je napisao(la):Mi se tu nesto izdr#avamo da budemo Evropa... Ni hardver na crno, ni softver na crno, cene mesa i namirnica kao u Berlinu, plate malo vece nego pre -
Nije bitno, vazno je da ce igra da kosta 60 dm a to sto je plata 160 DM to nema veze...
Ma nijedna vlast ne valja bre... Mi smo bre...
Ajd, da me ne brisu....
(iznerviran, klikce na "submit reply")
delimir je napisao(la):Ako ne bude više free softvera ja ću lepo da prodam kompjuter pa ću da se bavim nekim drugim sportom...
Drunk Devil je napisao(la):Ko zna, mozda zabrane i prodaju CD rezacha uskoro ???.
silverglider je napisao(la):Pa kinta vazi za sve, od sendvica do guz-papira. Tako i ovde: plati pa se klati. Cena se formira napolju, mi smo ti ciji standarad ne pasuje, pa nema smisla prilagodjavati ceo svet nama; ako se kod nas pocne praviti sw sa malim troskovima - kostace malo i bice u svemu prilagodjen nasim standardima
Frka jeste, ali snaci ce se ovaj narod kao sto se uvek snalazio. Neke stvari moraju da se ozvanice - ne mozemo ni mi zauvek biti crna rupa. Ali, svejedno, pozivam vas da ne odvlacite thread u politiku.
pretorijanac je napisao(la):a da li bi ti dao par stitina $ za windows ili par hiljada za autocad?FX
silvereye je napisao(la):e blago tebi kad si sve to platio. PLacao bih i ja, ali trenutno sa ovakvim platama problem je naci 15 dinara za bus . I da se plate dignu trebalo bi im barem pet godina da ja imam da dam 1500 maraka za Photoshop a sta da radim samo sa Photshop-om . Mogu da se obesim....
Stalin je napisao(la):apropo nt softa...oni su prekinuli zvanicno sa iznajmljivanjem programa, igara i sl. sto ne znaci da se do istih ne moze doci (sta mislite kako sam dosao do sim golfa). znaci, i dalje ostaje "ispod ruke"...a sta je sa dvd-ovima? u nt-u ih i dalje iznajmljuju!
silverglider je napisao(la):Napominjali smo to vec xy puta, ali hajde jos jednom da ponovim: za obradu grafike ne postoji samo i jedino photoshop - mnoge stvari moze da zavrsi i jedan Paintshop Pro (bar vecinu svakodnevnih stvari), a kosta stotinjak maraka.....
milanlj je napisao(la):Dobro bre tebi kao da je drago sto vise nece biti pirata... Ne mogu da verujem. Znas li ti koliko ljudi od 18-30 godina zaradjuje poneku kintu na tom piratskom softveru dok recimo studira jer recimo njegovi nemaju para da mu daju za, lupam, da izvede devojku...
Originally posted by magick .... Frka će jedino biti za Svinjdouse i ove veće programske pakete velikih firmi Adobe, Corel, Autodesk, .... Ma smislićemo nešto.![]()
silverglider je napisao(la):Milane, ne bih voleo da se ovo pretvori u raspravu "za i protiv", ili "ja protiv pirata", ali moram ovde da ti odgovorim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari