Šta je novo?

da li je ispao glupan???

TetkaZlun

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2006
Poena
301
Prijatelj je kupio AMD Athlon 3200+ Venice S939, MSI K8N SLI MB, 1GB RAM, MSI 6600 PSI ne mogu tačno da se setim oznake. Sve smo spojili, povezali kako treba ali npr. sistem se podize skoro 1 minut. I cela mi se stvar cini kao samo skupa investicija jer moj komp je S754 AMD Athlon64 3200+, ASUS GF6600 AGP, Ploča K8N NEO Platinum, radi duplo bolje i brze. KAKO????? :S:

Defragment i odrzavanje sistema je keva! ;) Moguce i da nesto nije uredu sa hardom... brzina procesora a posebno grafike nije bitno u ovom slucaju

Poslednja izmena:
hm hm

Zaboravila sam da kazem da je nakon same instalacije poceo da smara. A HDD je Maxtor 160GB SATA

Moguce da je opao transfer na PIO mode. Ja imam Maxtor HDD od 120 i doduse plocu sa nf3 chipsetom ali ume ponekad bas to da mi se desi (ne znam ni ja zbog cega, imam nove drajvere, nove update-ove za Win, ali komp se jednostavno istrpuje jer ga dosta akam i pun je nekih programa u start-up-u). Odmah idem u device menager i vracam u UltraDMA133 mode. Uostalom ako je komp nov i imas garanciju nosi u service, duzni su da ti to srede...

Poslednja izmena:
Vuce Vuce

Skontala :smash: Hvala na linkovima. Sata smara.

Vrh Dno