Šta je novo?

Da li je dovoljno??

Axel

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
660
Pozdrav,
za par dana mi stize ploca "Gigabyte GA-MA770-UD3" i procesor "AMD AM2 Athlon X2 7750 Black", takodje tu ce biti graficka "Sapphire HD4870" 2Gb ram, 1 HDD, 1 DVD..

Pitanje je, da li ce moje trenutno napajanje "OCZ StealthXstream 500W" biti dovoljno?? Uzeo sam ga pre mesec dana, nisam znao da cu menjati config.
Kakvo je vase misljenje? Thx ,)

Poslednja izmena:
Naravno da je dovoljno. Neces imati nikakvih problema. Ipak je to brendirano napajanje i ima dosta snage.

I vise nego dovoljno!

Pozdrav,
za par dana mi stize ploca "Gigabyte GA-MA770-UD3" i procesor "AMD AM2 Athlon X2 7750 Black", takodje tu ce biti graficka "Sapphire HD4870" 2Gb ram, 1 HDD, 1 DVD..

Pitanje je, da li ce moje trenutno napajanje "OCZ StealthXstream 500W" biti dovoljno?? Uzeo sam ga pre mesec dana, nisam znao da cu menjati config.
Kakvo je vase misljenje? Thx ,)

:type:
Dobro je napajanje,
terace to sve bez problema.
Uzivaj!

thx na odgovorima, pitao sam se zato sto na nesto slabijoj konfigraciji iz napajanja mi je izlazio topao vazduh, a kuciste mi je puno kulera i dobro provetreno, nadam se da ce biti OK.

Thx! ;)

To napajanje je i vise nego dovoljno, dobro je, ima moj drug isto takvo.

Ako je tvoj OCZ StealthXstream 500W "no pistanje edition" onda ce super da te sluzi. :wave:

Vrh Dno