Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
za Sony CyberShot S70, bez baterije, punjaca, memorystick-a, bez usb kabla, pod uslovom da vec imam memorystick, punjac, usb kalbl i bateriju od sonijeve digitalne kamere?
pa ako vec imas memoriju i kablove, i ako je aparat 100% ispravan cena je dobra. Koliko sam skapirao kamera je "poreklom" iz nekog izloga cim nema nista, tako da bi trebalo da radi bez problema. Ta cena u nemackoj je verovatno za refurbished.
pa ako vec imas memoriju i kablove, i ako je aparat 100% ispravan cena je dobra. Koliko sam skapirao kamera je "poreklom" iz nekog izloga cim nema nista, tako da bi trebalo da radi bez problema. Ta cena u nemackoj je verovatno za refurbished.
Otisao sam do tipa da vidim kameru, nazalost imala je prilicno ogreban display, preko toga sam i mogao nekako da predjem ali je imala i ogrebotinu na objektivu, pa sam odustao od kupovine.
Hvala na odgovorima