Šta je novo?

Da li instalirate - "Intel Chipset Software Installation Utility"?

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Jedno početničko pitanje za iskusne članove.
Pod XP-jem i Vistom sam nakon instalacije OS-a obavezno instalirao drajvere za matičnu (Intel Chipset Software Installation Utility).
Prelaskom na WIN 7 ovu "radnju" sam preskočio.

Da li je potrebno instalirati sada već svežiji - Intel Chipset Software Installation Utility 9.2.0.1025 paket pod Windows-om 7?

Hvala.

Mislim da moraš da skineš .zip verziju i instaliraš sa setup.exe -overwrite (ili -overall, zaboravio sam) da bi imalo vajde.

Hvala Voodoo, nisam nikada obraćao pažnju na način instalacije. Samo bih kao i svaki prosečni korisnik bez mnogo razmišljanja "lupio" dvoklik na Setup.exe i .....
Međutim, ja ne vidim razliku u radu sistema sa i bez ovog parčeta software-a.
Nikada pod "sedmicom" ih nisam instalirao i nikada problem nisam imao. Doduše sad mi pade na pamet da mi HDD transfer nikada nije bio visok kao na "slikama" koje postavljaju vredni članovi koji testiraju hardware.
Ima li HDD transfer veze sa ovim i ima li vajde instalirati na OS Windows 7 koji je u funkciji, znači nije "frišak"?
Pozdrav.

E pa vidis ja sam instalirao te sveze zezalice(i realtek drajvere i ta cuda, pa posle toga drajvere za zvucnu) pa mi pobrljavio zvuk na SB X-fi, brisanjem i reinstaliranjem drajvera se sve vratilo u normalu, znaci if it isnt broken dont fix it:smoke:

Nazad
Vrh Dno