Šta je novo?

Da li ga ima SOF2 FULL?

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kratko i jasno... da ili ne? Ako je neko uzimao u skorije vreme SOF2, neka mi kaze (molim vas :p) da li ima problema kakvih je bilo sa save/load ili slicne *******cije kakvih je bilo sa onom betom... tj. da li je stigla dugo ocekivana FULL verzija igre.

U Exit-u kazu da je full, final i tako to...nemam pojam o cemu se radi posto to ne igram, al' tako im pise na sajtu...

Meni se cini da je ovo "final" sto prodaju u Exitu...

Probao sam onu novinarsku "betu", i ovo je definitivno nesto drugo:

ovde je nesto drgaciji setup, prvi nivo pocinje iz druge ulice, grafika je lepsa, ima vise krvi, nema onih "bagova" kad metak nece u protivnika i sve skupa B R Z E radi ...

Na zapadu je u prodaji vec desetak dana ( SOF2 hit the shelves... ) pa ne vidim razlog sto bi ovo bila beta...

Kupio sam ga u Exitu ......nisam igrao press verziju ali ova final radi dobro , jednom mi je blokirala ali verovatno je to do mene........inace igram u 1024x768 , xp1700, 256 DDR, GTS i ne secka koliko mi se cini

ajde neka mi neko kaze ko je igrao ovu "full" verziju, da li je zahtevnija od bete ili ne . . .
;) . . . just Blazeinnnnn!

golub je napisao(la):
Meni se cini da je ovo "final" sto prodaju u Exitu...

Probao sam onu novinarsku "betu", i ovo je definitivno nesto drugo:

ovde je nesto drgaciji setup, prvi nivo pocinje iz druge ulice, grafika je lepsa, ima vise krvi, nema onih "bagova" kad metak nece u protivnika i sve skupa B R Z E radi ...

Na zapadu je u prodaji vec desetak dana ( SOF2 hit the shelves... ) pa ne vidim razlog sto bi ovo bila beta...

A kako pocinje beta?
I pitanje za sve, da li oni indijanci kod SKC-a imaju final, da li je tamo neko kupovao?

Man at arms je napisao(la):
Ako vam pocinje serijski broj sa MTKW onda je full verzija

OK, hvala... a ona beta, koji je njen serijski? I jel' ona uopste imala serial?

Vrh Dno